Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

*Αναδρομική ποινική απαλλαγή για όσους δάνεισαν τα κόμματα και όχι μόνο, χωρίς εγγυήσεις.*

Του Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου

Πρόκειται για μια παγκόσμια και διαχρονική πρωτοτυπία της τριτοκομματικής κυβέρνησης που λειτουργεί ως πολιτικός μπάτλερ της Τρόικα. Τα κόμματα πήραν τα λεγόμενα θαλασσοδάνεια από τράπεζες και δεν μπορούν να τα επιστρέψουν (είναι αυτονόητο ότι τη μερίδα του λέοντος την έφαγαν Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ με γλείφτες το ΚΚΕ και το Συνασπισμό). Άρα οι δανειστές έχουν ποινικές ευθύνες από τις οποίες τους απάλλαξαν αναδρομικά αυτοί που έφαγαν τα δάνεια! ΠΡΟΣΤΥΧΙΑ! Έτσι, εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ θα πληρώσει ο «κυρίαρχος» λαός για τα κομματόσκυλα που παριστάνουν τους ιδεολόγους. Άντε «κυρίαρχε» λαέ! Συνέχισε τον πολιτικό σου αυνανισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου