Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

ΤΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΨΙΕΣ ΤΩΝ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ Shark Attack στους ναυαγούς του Norman Atlantic! - Tους κομμάτιασαν οι καρχαρίες!

Νέες ανατριχιαστικές πληροφορίες έρχονται στο φως για τα θύματα του πλοίου Norman Atlantic:
Τα θύματα που εντοπίσθηκαν έως τώρα όταν έπεσαν στην θάλασσα δέχθηκαν επιθέσεις από καρχαρίες και οσοι πτώματα κατάφερε να περισυλλέξει η ιταλική ακτοφυλακή έφεραν εμφανή τρύματα από καρχαρίες και μάλιστα από είδη, όπως λευκοί καρχαρίες τα οποία δεν γνώριζαν ότι είχαν ανέβει τόσο βόρεια στην Αδριατική (οι λευκοί καρχαρίες της Μεσογείου εντοπίζονται κυρίως μεταξύτων ιταλικών ακτών και της βορείου Αφρικής, ενώ έχει αλιευθεί λευκός καρχαρίας και βόρεια της Κρήτης, ανοικτά των Χανίων).

Επίσης υπάρχουν ίχνη από επιθέσεις γαλάζιων καρχαριών και καρχαριών-ταύρων. Δόντια καρχαριών και χαρακτηριστικές δαγκωματιές στα σώματα των πτωμάτων καταδεικνύοουν ότι υπήρξε μαζική επίθεση καρχαριών στους ναυαγούς.

Οπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, αυτό αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν από τις εννέα νεκροψίες οποίες πραγματοποιούνται από χθες στο Μπάρι.

Παράλληλα, θα πρέπει να αποσαφηνισθεί αν οι άτυχοι επιβάτες που έχασαν τη ζωή τους αυτό έγινε ενώ ζούσαν ή αν οι επιθέσεις καρχαριών ή έγιναν σε επιπλέοντα πτώματα και αφού ο θάνατος είχε ήδη επέλθει.

Σε ό,τι αφορά στην ανάλυση του περιεχομένου των δυο «μαύρων κουτιών» του πλοίου που έχουν κατασχεθεί, η όλη διαδικασία θα μπορέσει να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου.

Οι ιταλικές εισαγγελικές αρχές ελπίζουν να μπορέσουν να συλλέξουν με τον τρόπο αυτό πολύτιμα στοιχεία σχετικά με την επικοινωνία του καπετάνιου με την ακτοφυλακή και τους χειρισμούς κατά τις φάσεις εκκένωσης του Norman Atlantic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου