Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ραγδαία εξέλιξη με τον Σώρρα...




Για τέταρτη φορά αναβλήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 η εκδίκαση της μήνυσης για ψευδή καταμήνυση κατά του Γιάννη Δαραβίγκα -μετά από αυτεπάγγελτη δίωξη  που άσκησε ο Εισαγγελέας- όταν ο πρώτος κατήγγειλε το 2012 τον Αρτέμη Σώρρα για διασπορά ψευδών ειδήσεων και πρόκληση ανησυχίας στον πληθυσμό. Ο «φαντομάς» …σωτήρας της πατρίδας με τα «μουσαντένια» ομόλογα των 600 δισ. δολαρίων εκπροσωπήθηκε
από δικηγόρο ο οποίος όμως δεν αποκάλυψε που κρύβεται 8 ολόκληρους μήνες ο πελάτης του που αναζητείται από τις Αρχές ώστε να εκτελεστεί το εις βάρος του ένταλμα σύλληψης.
Να θυμίσουμε ότι ο …μεγιστάνας ιδρυτής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» καταδικάστηκε για υπεξαίρεση τον Μάρτιο του 2017 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Πάτρας σε κάθειρξη οκτώ ετών χωρίς ανασταλτικό χαρακτήρα μετά από αγωγή του δικηγόρου και κουμπάρου του, Φώτη Λεπίδα.
Όσο για την μήνυση κατά του προέδρου της «Πρωτοβουλίας Πολιτών κατά της Διαφθοράς», Γιάννη Δαραβίγκα, αναβλήθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης για τις 27 Φεβρουαρίου 2018 για να …εμφανιστεί ο «ηγέτης» Αρτέμης που θα βγάλει την Ελλάδα από το …πηγάδι της οικονομικής ανέχειας…

adiakritos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου