Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Τα αλληλοκαρφώματα ξετυλίγουν το «κουβάρι» της απαγωγής Λεμπιδάκη

Τα αλληλοκαρφώματα ξετυλίγουν το «κουβάρι» της απαγωγής Λεμπιδάκη
Άνοιξαν τα στόματα των κατηγορουμένων για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη, ενώ η αστυνομία να ξετυλίγει το «κουβάρι» της πολύκροτης υπόθεσης. Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα Cretalive, οι πέντε από τους κατηγορούμενους που έχουν παραδεχτεί την εμπλοκή τους αλληλοκαρφώνονται ανοιχτά, σε μια προσπάθεια να ελαφρύνουν τις εις βάρος τους κατηγορίες....
Μάλιστα, ένας εκ των πέντε αυτών κατηγορούμενων «καρφώνει» και δύο άλλους, που επιμένουν ότι δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση. 
Οι αξιωματικοί της αστυνομίας πιστεύουν πως διαμέσου των καταθέσεων αυτών των λαλίστατων κατηγορουμένων, θα καταφέρουν να φτάσουν στην άκρη του νήματος και να συλλέξουν στοιχεία και για άτομα άτομα που θεωρούν πως εμπλέκονται, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν.
Τέσσερις εμπλεκόμενοι είχαν κατηγορηθεί για κακουργήματα
Οι εμπλεκόμενοι στην απαγωγή έμεναν σχετικά κοντά μεταξύ τους, ενώ τέσσερις από αυτούς είχαν κατηγορηθεί παλαιότερα για κακουργήματα. 
Επιπροσθέτως, τρεις εξ αυτών ήταν ακτιβιστές κατά των πλειστηριασμών. 
Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά, μετά από επίμονη ερώτηση δημοσιογράφου, για κάποιον ή κάποιους από τους συλληφθέντες υπήρχαν παλαιότερα κατηγορίες απόπειρας ανθρωποκτονίας, ληστείας, εμπρησμού, βιασμού και σωματεμπορίας!  
1
Ποιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν οι εμπλεκόμενοι
Βαρύτατο είναι το κατηγορητήριο για τους επτά πρώτους συλληφθέντες (εξαιρείται η 16χρονη) για την υπόθεση της απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.
Συγκεκριμένα:
1) Διακεκριμένη περίπτωση αρπαγής κατά συναυτουργία με σκοπό τον εξαναγκασμό του παθόντα σε πράξη για την οποία δεν υπάρχει υποχρέωση, για όλους τους κατηγορούμενους.
2) Συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την τέλεση περισσότερων κακουργημάτων υπό την επιβαρυντική περίπτωση κατοχής όπλου με εξυπηρέτηση σκοπού, για όλους τους κατηγορούμενους.
3) Απόπειρα εκβίασης από κοινού, για όλους τους κατηγορούμενους.
4) Άμεση συνέργεια.
5) Διακεκριμένες περιπτώσεις οπλοφορίας και οπλοκατοχής και πυρομαχικών.
6) Διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, αντίσταση, εμπρησμός από πρόθεση και εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης περιουσίας.
7) Κλοπή κατ' εξακολούθηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου