Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΙ ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΛΟΦΟΡΟΥΣΕΣ ΦΑΝΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΕΣ;

Γράφει ο Αντίοχος
Ειδική εορταστική εκδήλωση «για τα παιδιά προσφύγων και μεταναστών» πραγματοποίησε το… τιμημένο κουκουέ, στο Συνδικάτο Οικοδόμων  Αθήνας – των οικοδόμων που έγιναν εργολάβοι…
Και βέβαια, δεν μας προκαλούν καμμιά έκπληξη οι… προτιμήσεις των μπολσεβίκων για τα λεγόμενα «προσφυγόπουλα». Για τα φτωχά ελληνόπουλα θα νοιάζονταν και θα’ καναν γιορτές;
Αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας… Όπως παρατηρούμε στις φωτογραφίες, στην κομμουνιστική εκδήλωση παρευρέθηκαν μουσουλμάνες με μαντίλες. Ως γνωστόν, η μαντίλα είναι σύμβολο φανατικής πίστης στο Ισλάμ. Βέβαια, σε κάποιες μουσουλμανικές χώρες είναι επιβεβλημένη στις γυναίκες, αλλά όσες επιμένουν να την φορούν και στις ευρωπαϊκές χώρες, θέλουν να δείξουν την πίστη και την αφοσίωσή τους στην θρησκεία τους.
Αλήθεια, τι σχέση έχουν οι άθεοι κομμουνιστές μ’ αυτές τις φανατικές;
Εφόσον είναι για το καλό των σχεδίων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, όλα επιτρέπονται! Ακόμα και η συνύπαρξη άθεων κομμουνιστών με φανατικούς θρησκευόμενους-ες, αρκεί αυτοί-ές να είναι μουσουλμάνοι-ες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου