Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου 2017

ΟΙ ΜΑΣΧΑΛΕΣ ΣΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕ! Παπαδημούλης: Κοινωνικό μέρισμα μόνο για Ελληνες; Μυρίζει ρατσισμό

«Η λογική "κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες", μυρίζει ρατσισμό», δηλώνει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και αναρωτιέται αν η Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής θα πουν κάτι γι' αυτό ή θα κρατήσουν «μικροπολιτική σιωπή».
«Το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις καθώς και τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν. Η λογική "κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες", μυρίζει ρατσισμό. Θα πουν κάτι γι' αυτό η ΝΔ και το "Κίνημα Αλλαγής"; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης σε ανάρτησή του στο twitter.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου