Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

HXHTIKO! Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ!«Εμείς καθόμαστε και συζητάμε για την ονομασία» των ΣΚΟΠΙΩΝ...





Διαβάζουμε στο focusfm και παραθέτουμε.
«Είναι αναγκαία η εξεύρεση οριστικής λύσης στο ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. Δυστυχώς η ΝΔ βρήκε άλλη μία ευκαιρία να κάνει μικροπολιτική, αυτή τη φορά με εθνικό θέμα. Δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι με τη χρήση του όρου "Μακεδονία". Εδώ και 25 χρόνια χρησιμοποιούμε το παράγωγο και τον προσδιορισμό του όρου «Μακεδονία», λέμε Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της
Μακεδονίας, ενώ 120 χώρες έχουν αναγνωρίσει το γειτονικό κράτος ξεκάθαρα, με τον όρο «Μακεδονία», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης FOCUS 103,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μπγιάλας.

«Σαφώς και δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Είναι δεδομένο ότι οι μεγαλύτερες χώρες, Ρωσία και ΗΠΑ έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως Μακεδονία ξεκάθαρα και εμείς καθόμαστε τώρα και συζητάμε ποια θα είναι η ονομασία κτλ.
[...]
«Ο κ. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ εξέφρασαν μία άποψη, είναι σεβαστή, αλλά ας δούμε πού θα καταλήξουν οι διπλωματικές διαπραγματεύσεις. Το ζήτημα δεν είναι ο κ. Καμμένος και οι ΑΝΕΛ, αλλά η άποψη όλων των κομμάτων για το Σκοπιανό. Ούτε η ΝΔ, ούτε το ΠΑΣΟΚ μας έχουν πει τη θέση τους.»

Κληθείς να σχολιάσει την πρόταση του Αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, για διενέργεια δημοψηφίσματος, ο κ. Μπγιάλας απάντησε:

«Το δημοψήφισμα για το συγκεκριμένο θέμα το βρίσκω πολύ ακραίο, πάρα πολύ ακραίο... Δεν είναι εύκολο να θέτεις τέτοια ζητήματα σε δημοψήφισμα. Το αν θα πρέπει όμως, να γίνει μια σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, θα συνεκτιμηθεί από τον πρωθυπουργό, τον ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση και θα πράξουν ανάλογα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου