Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Όταν ο Ζακ Κωστόπουλος ΒΛΑΣΦΗΜΟΥΣΕ και κορόιδευε τα ιερά και τα όσια… (ΕΙΚΟΝΕΣ)


Σάλος έχει προκληθεί από χθες, από τη στιγμή δημοσιοποιήθηκε το όνομα του ανθρώπου που σκοτώθηκε κατά τη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο της Ομονοίας. Το τί πραγματικά συνέβη δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο, όμως το άτομο που βρέθηκε μέσα στο κοσμηματοπωλείο ήταν ένας ακτιβιστής των δικαιωμάτων των ΛΑΟΤΚΙ.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν ο Ζακ Κωστόπουλος είχε δηλώσει πως «Όταν κυκλοφορώ έξω έτσι, οι αντιδράσεις είναι ακραίες, ή θαυμασμός ή μίσος, δεν υπάρχει μέση κατάσταση. Και να σου πω την αλήθεια, μου αρέσει αυτό».
Και όντως, πολλές φορές έκανε ακραία πράγματα ο εν λόγω ακτιβιστής, σε σημείο πολλές φορές να φτάνει στα όρια της βλασφημίας και της προσβολής των ιερών της Ορθοδοξίας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου