Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Κυβέρνηση: Δεν μεταβιβάζεται στο Υπερταμείο η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Στην διάψευση είδησης που θέλει την Ζωζώ Σαπουντζάκη να έχει εκχωρηθεί στο Υπερταμείο στο πλαίσιο συμφωνίας με τους δανειστές προχώρησε σήμερα η κυβέρνηση
Την έντονη αντίδραση του Μαξίμου έχουν προκαλέσει πρόσφατα δημοσιεύματα των ΜΜΕ που πρόσκεινται στην αντιπολίτευση, σύμφωνα με τα οποία η δημοφιλής ηθοποιός Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει υποθηκευτεί στο Υπερταμείο, στο πλαίσιο συμφωνίας για την εκχώρηση εθνικών μνημείων.
Σε συνέντευξη τύπου ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε την δυσαρέσκεια της κυβέρνησης για δημοσιεύματα που ήθελαν τη χώρα μας να έχει εκχωρήσει 10 χιλιάδες μνημεία στους δανειστές στα οποία, όπως υποστηρίζουν, είχε συμπεριληφθεί και η γνωστή ηθοποιός.

«Η Ζωζώ Σαπουντζάκη είναι εθνικός θησαυρός και πολιτιστική κληρονομιά των Ελλήνων και των επόμενων γενεών και δεν τίθεται θέμα παραχώρησης» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ακόμα και αν ίσχυαν αυτές οι ανυπόστατες κατηγορίες, μετά το πέρας των 99 ετών που προβλέπει η συμφωνία η κ. Σαπουντζάκη θα συνέχιζε κανονικά τη ζωή της όπως και πριν» κατέληξε.


http://tovatraxi.com/politics/kubernhsh-den-metabibazetai-sto-upertameio-h-zwzw-sapountzakh/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου