Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ-ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ
ΕΙΚΟNOKINHTIKH ΤΑΙΝΙΑ-ΤΕΚΜΗΡΙΟΓΡΑΦΗΜΑ Η τύχη της σορού του Αλέξανδρου και ο τόπος ταφής του, αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ιστορίας. Μέσα σε μια διαρκή και αέναη δίνη υποθέσεων.....

το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε είναι, να ερευνήσουμε και να ακολουθήσουμε τις  πιο αξιόπιστες πηγές, και τις ιστορικές αναφορές της εκάστοτε εποχής, και αναπαριστώντας εκείνα γεγονότα,ο καθένας ας καταλήξει στα δικά του συμπεράσματα. Το μυστήριο της ταφής του θα συνεχίσει να γοητεύει και να προκαλεί τους ερευνητές για πολύ ακόμη. Ο τάφος του ανθρώπου που άλλαξε ολόκληρο, τον τότε γνωστό κόσμο, θα συνεχίζει να παραμένει ο μεγαλύτερος αρχαιολογικός γρίφος και ένα υπέροχο μυστήριο που έχει λάβει μια μεταφυσική διάσταση, κάνοντας αυτή την αέναη αναζήτηση του ακόμη πιο γοητευτική. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου