Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΔΩ σηκώνουμε ΨΗΛΑ τα χέρια. Το ΤΕΡΜΑΤΗΣΑΜΕ πια. ΠΟΡΕΙΑ υπέρ του νεκρου πούστη - ληστή Ζακ Κωστόπουλου στην Αθήνα. ΔΕΙΤΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία
Πορεία διαμαρτυρίας για το θάνατο του πούστη ληστή πραγματοποίησαν μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας και πολλοί ακόμη συνολικά περίπου 500 άτομα, ύστερα από συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στο Πολυτεχνείο. Να θυμίσουμε ότι ο Ζακ Κωστόπουλος, γνωστός πούστης ακτιβιστής ΚΑΙ ληστής επιχείρησε να κλέψει κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια. Στον κοσμηματοπώλη - θύμα έχει ήδη ασκηθεί δίωξη για .... κακούργημα....

Κεντρικό σύνθημα στο πανό των διαδηλωτών ήταν: «Στην Ομόνοια δεν έγινε ληστεία, μπάτσοι και αφεντικά κάναν δολοφονία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου