Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Μητσοτάκης: «Κουτσή πάπια» η κυβέρνηση πλέον -Να εξηγήσει ο Τσίπρας γιατί παραιτήθηκε ο Κοτζιάς

Με «κουτσή πάπια» παρομοίασε την κυβέρνηση ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν του ζητήθηκε να εκτιμήσει το χρόνο ζωής της μετά την παραίτηση Κοτζιά και τις ενδοκυβερνητικές κόντρες των τελευταίων ημερών.
Ο πρόεδρος της ΝΔ, κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στις Βρυξέλλες, επέλεξε την αμερικανική έκφραση «lame duck» (η οποία περιγράφει την αδυναμία ενός απερχόμενου ηγέτη -προέδρου ή πρωθυπουργού), προκειμένου να σχολιάσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή το Μέγαρο Μαξίμου. «Όλοι ξέρουν ότι θα φύγει σύντομα η κυβέρνηση. Είναι αδύναμη να παράξει έργο αλλά μπορεί να παράξει ζημιά», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μίλησε για αποπομπή Κοτζιά από την κυβέρνηση και σχολιάζοντας τις πληροφορίες για τις καταγγελίες Καμμένου για τα μυστικά κονδύλια του υπουργείου Εξωτερικών, της χαρακτήρισε πολύ σοβαρές. «Από τη στιγμή που ο κ. Κοτζιάς ήταν σε πλήρη αρμονία με τον κ. Τσίπρα για το σκοπιανό, μπορώ να υποθέσω ότι δεν απεπέμφθη για αυτό το λόγο. Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης.

Χαρακτήρισε επίσης, τον Πρωθυπουργό όμηρο του κ. Καμμένου σημειώνοντας ότι όσο γρηγορότερα γίνουν οι εκλογές τόσο το καλύτερο για τη χώρα. Αναφορικά με το ενδεχόμενο πρότασης μομφής, ο κ. Μητσοτάκης επιφυλάχθηκε, λέγοντας «αφήστε να κρατήσουμε κλειστά τα χαρτιά μας»

Για Παπαγγελόπουλο: «Συντάσσεται με την υπερασπιστική γραμμή της ΧΑ»

Αναφερόμενος σε δηλώσεις του κ. Παπαγγελόπουλου ο κ. Μητσοτάκης τις χαρακτήρισε ακατανόητες υπογραμμίζοντας πως «συντάσσεται απόλυτα με την υπερασπιστική γραμμή της Χρυσής Αυγής και να είναι πιο προσεκτικοί όσοι προσάπτουν ακροδεξιά χαρακτηριστικά στη ΝΔ»

Για Πολάκη: «Το ύφος και το ήθος του εκφράζει τον Τσίπρα»

Οσον αφορά τις τοποθετήσεις του Παύλου Πολάκη για την δικαιοσύνη είπε ότι προφανώς το ύφος του και το ήθος του εκφράζουν τον κ. Τσίπρα καθώς είναι ο αγαπημένος υπουργός του.

«Υποπτη η εξαγορά σκοπιανής εταιρείας από την ΔΕΗ»

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στο θέμα της ΔΕΗ σημειώνοντας ότι ήταν από τα θέματα που συζήτησε με τον αρμόδιο επίτροπο ενέργειας.

«Η επιχείρηση προέβη σε αναθεώρηση των οικονομικών της καταστάσεων. Προχώρησε σε ύποπτη εξαγορά και με τίμημα που δεν φαίνεται να δικαιολογείται. Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα θα αφήσει πίσω της πολλές νάρκες τις οποίες θα πρέπει να φροντίσουμε να αδρανοποιήσουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου