Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΦΤΥΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ & ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΔΕΞΙΑ. Πρόεδρος της Βραζιλίας με 55,70% εξελέγη ο ακροδεξιός Μπολσονάρου

Ο πρώην λοχαγός του στρατού θα αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο, σε μια Βραζιλία όπου το κλίμα είναι ιδιαίτερα πολωμένο, έπειτα από μια εξαιρετικά τεταμένη και δηλητηριώδη προεκλογική εκστρατεία. Ο ακροδεξιός Ζαΐχ Μπολσονάρου εξελέγη πρόεδρος της Βραζιλίας, συγκεντρώνοντας το 55,70%  των ψήφων, έναντι του 43,30% που έλαβε ο κεντροαριστερός αντίπαλός του Φερνάντου Αντάτζι, κατά τα ακόμη προσωρινά αποτελέσματα που δημοσιοποίησε το Ανώτατο Εκλογοδικείο (TSE), που πάντως, με το 88% των ψήφων καταμετρημένο, δεν θεωρείται πως είναι ανατρέψιμα. Ο Ζαΐχ Μπολσονάρου εξελέγη πρόεδρος της Βραζιλίας, ανακοινώθηκε από επίσημη πηγή πριν από λίγο. Ο ακροδεξιός υποψήφιος επικράτησε με σχετική ευκολία του κεντροαριστερού αντιπάλου του και πλέον η Βραζιλία μπαίνει σε μια νέα φάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου