Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020

Σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ - Απώλεσε το ηθικό πλεονέκτημα ο Τσίπρας

 Σε περιδίνηση ο ΣΥΡΙΖΑ - Απώλεσε το ηθικό πλεονέκτημα ο Τσίπρας  

Οι βολές που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός, Σταύρος Κοντονής, για το ρόλο που διαδραμάτισαν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι συντάκτες του Ποινικού Κώδικα ώστε να πέσει στα μαλακά η Χρυσή Αυγή προκάλεσαν νέες ισχυρές αναταράξεις στην Κουμουνδούρου, με την ηγετική ομάδα να βρίσκεται εγκλωβισμένη σε ένα ανοδικό σπιράλ εσωστρέφειας.

Η πιο επώδυνη επίπτωση για τον Αλέξη Τσίπρα από το σίριαλ Κοντονή σχετίζεται πρωτίστως με την απώλεια κάθε ηθικού πλεονεκτήματος του ιδίου και του κόμματος του.

Μετά την περίπτωση της Novartis, ήρθαν τώρα τα σφιχταγκαλιασματα με τους επίγονους του Γκαίμπελς να χτυπήσουν στο μαλακό υπογάστριο μια παράταξη που πάντα έθετε ψηλά αξίες όπως το ήθος, η αξιοπρέπεια και η δημοκρατική ευαισθησία.

Όλα αυτά βέβαια πήγαν περίπατο από τη στιγμή που ο κ. Τσίπρας, "μεθυσμένος" από την αίγλη της εξουσίας,  χάιδευε τους καταδικασμένους πλέον Χρυσαυγίτες, προκειμένου να αποκομίσει πολιτικά οφέλη.

Τα όσα απίστευτα βγήκαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα  στο φως της δημοσιότητας αυξάνουν την απογοήτευση στις τάξεις των οπαδών του ΣΥΡΙΖΑ και επιβεβαιώνουν όλους όσοι υποστήριξαν ότι η ηγεσία της Κουμουνδούρου ακολουθούσε μια πολιτική πορεία, μακριά από τις παραδοσιακές αξίες ιστορικών προσωπικοτήτων της Αριστεράς.

Από εδώ και στο εξής, ο πρώην πρωθυπουργός υπόλογος για τις επιλογές του, καλείται να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση για τον ίδιο προσωπικά και το κόμμα του με τις εσωκομματικές συγκρούσεις να μην τελειώνουν ποτέ και την κοινωνία να ασφυκτιά από το ζόφο των τελευταίων αποκαλύψεων.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου