Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 30.000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Δρ. ΑΡΗ ΠΟΥΛΙΑΝΟ

Του Σπίνου Κωνσταντίνου

Ο διάσημος Έλληνας ανθρωπολόγος Άρης Πουλιανός στο περισπούδαστο βιβλίο του με τίτλο «Η Προέλευση των Ελλήνων» με τις ανθρωπολογικές μελέτες του και με τα νεώτερα αρχαιολογικά ευρήματα, αποδεικνύει ότι, από των παλαιολιθικών χρόνων παραμένει βασικώς στην πατρίδα μας το ίδιο πληθυσμιακό στοιχείο και ο ίδιος λαός.
Στην σελίδα 51 του ανωτέρω βιβλίου του αναφέρει ότι το 1939 ο αυστριακός αρχαιολόγος Μάρκοβιτς σε ανασκαφές που έκανε στα Μέγαρα ανακάλυψε παλαιολιθικά εργαλεία σε σπηλιά κοντά στα Μέγαρα.
Η ανακάλυψη αυτή του αυστριακού αρχαιολόγου είναι συγκλονιστική, διότι έτσι αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η Ελλάδα παύει να είναι «λευκό σημείο» στο χάρτη της εξέλιξης του ανθρώπου, αφού βρέθηκαν στο χώρο της όλα τα προγονικά στάδια που οδηγούν στο σύγχρονο άνθρωπο.
Σημειωτέο ότι την Μουστιαία περίοδο διαδέχεται η Ανώτερη Παλαιολιθική εποχή, που βασικά χρονολογείται κάτω από 30.000 χρόνια πριν από σήμερα, η δε Παλαιολιθική Εποχή είναι η περίοδος της πολιτιστικής εξέλιξης του πρωτόγονου ανθρώπου και χαρακτηρίζεται από την χρήση χονδροειδών εργαλείων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου