Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

ΜΕ ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ, πολύ μεγάλη προσοχή, σε όσους αυτές τις μέρες θα κινηθείτε στην πλατεία Συντάγματος και στους δρόμους πέριξ του Κοινοβουλίου: Γλιστράει!!!  

Οχι, δεν πρόκειται για ακραίο καιρικό φαινόμενο τοπικού παγετού, ούτε έγινε καμία καραμπόλα ανάμεσα σε φορτηγά που μετέφεραν λάδια και άλλα γλιστερά υλικά... Απλά, οι δρόμοι είναι γεμάτοι από τα δάκρυα των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, που δε θέλουν μεν, πρέπει όμως να ψηφίσουν σήμερα τον προϋπολογισμό του 2011 για το καλό της χώρας και τη διάσωση της πατρίδας. Δεν μπορούμε να πούμε, οποιαδήποτε σαπουνόπερα, αισθηματική νουβέλα, παλιά ελληνική ταινία ή συγκινησιακό μυθιστόρημα υπέπεσε ποτέ στην αντίληψή τους, το έχουν μεταφέρει στο βήμα της Βουλής. Ο ένας ψηφίζει τον προϋπολογισμό για «να μπορεί να κοιτάξει τα παιδιά του στα μάτια», ο άλλος για την «περήφανη ψυχή του Ελληνα», ο τρίτος για τον «ελληνικό πολιτισμό», κάποιος ακόμη για το «αθάνατο ελληνικό φιλότιμο»...

Κανείς τους δεν το κάνει για τα συμφέροντα που πραγματικά εκφράζει αυτός ο προϋπολογισμός. Ποτέ δε θα έκαναν κάτι τέτοιο για τις επιδιώξεις των τραπεζών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών. Αντίθετα, όλοι τους δουλεύουν για το συμφέρον της χώρας και κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στη δύσκολη συγκυρία...

Σε αντίθεση, φυσικά, με τους οδηγούς του Μετρό, των Λεωφορείων και των Τρόλεϊ που το μόνο πράγμα που έχουν στο μυαλό τους είναι το πώς θα καταστρέψουν το ελληνικό εμπόριο και πώς θα εμποδίσουν τον κόσμο να ψωνίσει.

Εάν δεν το γνωρίζετε, αυτά τα σωματεία δεν απεργούν λόγω της απαξίωσης των μέσων μαζικής μεταφοράς και της παράδοσης κάθε κερδοφόρου μέρους τους στους ιδιώτες. Οχι.

Είναι μια εμμονή που έχουν ...ενάντια στον καταναλωτισμό, που τους οδηγεί σε αυτές τις κινητοποιήσεις!!! 

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου