Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Φοβούνται αιματοκύλισμα στους δρόμους της Αθήνας!


Διεθνείς παρατηρητές κάνουν πλέον ανοιχτά λόγο για επερχόμενο αιματοκύλισμα στους δρόμους της Αθήνας. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο εκρηκτική μετά και την σημερινή συζήτηση για τον προυπολογισμό στη Βουλή, όπου εμφανίστηκαν βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος να χαρακτηρίζουν πέτσινο και αστείο τον προυπολογισμό και από την άλλη να τον ψηφίζουν. Στο μεταξύ η συγκλονιστική ομιλία του Πάνου Καμμένου στη Βουλή έκανε δεκάδες Έλληνες από όλα τα μέρη της χώρας να του τηλεφωνούν και να τον εμψυχώνουν. Όπως όλα δείχνουν οι Έληνες αποφάσισαν να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους με όποιο αντίτιμο.

Αλίμονο σ εκείνους που έφεραν τη χώρα σ αυτό το χάλι. Δεν είναι τυχαία άλλωστε η εξαφάνιση από προσώπου γης τόσο του Καραμανλή, όσο και του Σημίτη. Δεν ξανακούστηκε δύο πρώην πρωθυπουργοί, που κυβέρνησαν τη χώρα για 13 χρόνια συνολικά, να μην βγάζουν κιχ γι αυτό που βιώνουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου