Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου 2010

Γκάλοπ-σοκ για το πολιτικό σύστημα-Η χρονιά του φόβου και των μεγάλων ανατροπών


http://asset.tovima.gr/assetservice/Image.ashx?c=16991349&r=0&p=0&t=0&q=100&v=1&s=1&w=1000
Γκάλοπ-σοκ της Κάπα Research για «Το Βήμα της Κυριακής» φανερώνει τις καταλυτικές επιδράσεις της οικονομικής κρίσης στην ελληνική κοινωνία. Αισθήματα φόβου, ανασφάλειας και μαζί οργής και αμφισβήτησης για το δοκιμαζόμενο πολιτικό σύστημα κυριαρχούν πλέον. Το 2011 παρουσιάζεται ως χρονιά του φόβου και των μεγάλων ανατροπών. Οι Ελληνες ταλαντεύονται μεταξύ της ανοχής και της οργής, επτά στους δέκα περιμένουν επιδείνωση των συνθηκών, οικτίρουν τα κόμματα, αλλά δεν αρνούνται το ευρώ και ελπίζουν ότι δεν θα χρεοκοπήσουμε.Σύμφωνα με τα συμπεράσματα της Κάπα Research, ουσιαστικά ο κόσμος φοβάται μη χάσει αυτά που έχει και στην πλειονότητά του αυτοσυγκρατείται, αναστέλλει τις πολλές αντιδράσεις, αμφισβητεί και ίσως οικτίρει την πολιτική αλλά δίνει ακόμη ευκαιρίες στην κυβέρνηση
το είδαμε στο
http://nationalpride.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου