Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

κάποιοι δεν ησυχάζουν ούτε στις γιορτές!





Μέσα στις γιορτές, εργοτάξιο ασφαλτομίγματος (;) εγκαταστάθηκε μέσα στο χώρο του αεροδρομίου και βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία!
Να επισημάνουμε ότι η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου στην Πάχη, είχε ξεκινήσει δήθεν προσωρινά και μόνο για την κάλυψη των αναγκών των Ολυμπιακών Αγώνων. Από τότε, η προσωρινή λειτουργία έγινε μόνιμη! Φύτρωσαν βοηθητικές εγκαταστάσεις και κτήρια που στεγάζουν ιδιωτικές εταιρείες μαθητείας για ερασιτέχνες πιλότους.

Η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου είχε συνοδευτεί μάλιστα από διάφορες υποσχέσεις περί τουριστικής και οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν υπήρξε. Απλώς η περιοχή φορτώθηκε άλλη μια επικίνδυνη και ρυπογόνο δραστηριότητα, χωρίς καμία αντίδραση από την τοπική αυτοδιοίκηση

Ο δήμος υποχρεούται επειγόντως να παρέμβει και να μας ενημερώσει δημόσια για τα ακόλουθα:
  • Είναι νομότυπες οι εργασίες στον χώρο του αεροδρομίου; Υπάρχει σχετική άδεια;
  • Είναι νόμιμη η λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου; Υπάρχουν οι σχετικές άδειες;
  • Οι επεκτάσεις και οι διάφορες δραστηριότητες εντάσσονται σε κάποιο σχεδιασμό;
  • Υπάρχει κάποια ωφέλεια της τοπικής κοινωνίας από τη λειτουργία του πολιτικού αεροδρομίου;
  • Τι πρωτοβουλίες σκοπεύει να αναλάβει άμεσα και προς πια κατεύθυνση;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου