Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Η Ρωσία ετοιμάζει πλήρη κάλυψη του πλανήτη με γρήγορο internet μέσω δικτύου δορυφόρων

1_61_satellite_iridiumΤο υπό σχεδιασμό πρόγραμμα Kosmonet, θα δημιουργήσει ένα δίκτυο γρήγορου internet με backbone στο διάστημα. Το σύστημα θα δώσει προτεραιότητα στην πλοήγηση αεροσκαφών, δορυφόρων και άλλων καθοδηγούμενων αντικειμένων.
Τέτοιο σύστημα επικοινωνιών είναι κρίσιμο για τις βόρειες και πολικές περιοχές, επειδή οι γεωστατικοί δορυφόροι δεν μπορούν να παράσχουν πρόσβαση σε εκείνες τις περιοχές. Στην πραγματικότητα, το να εγκαταστήσει κανείς αναμεταδότες ή να τοποθετήσει οπτικές ίνες στις συγκεκριμένες περιοχές, είναι είτε οικονομικά ασύμφορο, είτε τεχνικά αδύνατο.
Η ομάδα σκοπεύει να θέσει σε τροχιά 48 δορυφόρους συνολικά, που είναι αρκετοί για την κάλυψη του πλανήτη. Η Ρωσία θα μπορούσε να καλυφθεί με 18 δορυφόρους, αλλά η διαθεσιμότητα που θα παρέχουν οι υπόλοιποι, θα επιτρέψει τη χρήση του συστήματος και για άλλους σκοπούς.
Μεταξύ των υπηρεσιών που απαιτούνται από τους καταναλωτές είναι οι φωνητικές επικοινωνίες, η ευρυζωνική αναμετάδοση, η συνδιάσκεψη με video και η μετάδοση σύντομων μηνυμάτων. Τέτοιες υπηρεσίες δεν παρέχονται ευρέως από κανένα σύστημα στον κόσμο.
Πέρα από τη διαθεσιμότητα παγκόσμιας μετάδοσης μηνυμάτων, το πρόγραμμα θα μπορεί να λειτουργήσει ανεξάρτητα από τα αντίστοιχα συστήματα εδάφους, ώστε να παρέχει επικοινωνίες και υποδομές που θα μπορούν να λειτουργήσουν ανεξάρτητα από φυσικές καταστροφές ή άλλου είδους καταστροφή.
Συνολικά το πρόγραμμα εκτιμάται ότι θα κοστίσει 20 δισεκατομμύρια δολάρια (15 δισεκατομμύρια €), ενώ οι πρώιμες εκτιμήσεις λένε ότι το σύστημα θα αποπληρωθεί δέκα χρόνια μετά την εκκίνησή του.
post from: SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου