Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 26 Δεκεμβρίου 2010

ΣΕ ΑΛΛΟ (ΣΟΒΑΡΟ) ΚΡΑΤΟΣ ΘΑΧΕ ΠΕΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.Εβαλαν την υπογραφή του Ανδρέα Λοβέρδου χωρίς να το ξέρει! (ΕΤΣΙ λεει ΑΥΤΟΣ)


Ενδεικτικό του … μπάχαλου που επικρατεί στην Κυβέρνηση λόγω… Μνημονίου, είναι η περικοπή κατά 9% των επιπρόσθετων εφημεριών των Ιατρών σε κοινή Υπουργική απόφαση των Φίλιππου Σαχινίδη και Ανδρέα Λοβέρδου.

Η απόφαση, προκάλεσε την οργή της Ομοσπονδίας των Νοσοκομειακών Ιατρών που κατηγόρησαν τον κ. Λοβέρδο σε συνάντηση που είχαν μαζί του για «άθλιο εμπαιγμό».
Ο Υπουργός άρχιζε να «κοκκινίζει» και να «βγαίνει από τα ρούχα του» και δήλωσε ότι δεν ήξερε τίποτα για την απόφαση.
Άρχισε να καλεί τον Υφυπουργό και να διαπιστώνει πως η περικοπή ήταν εμπνεύσεως Σαχινίδη και θεωρώντας ότι ο κ. Λοβέρδος συμφωνεί, το Λογιστήριο του Κράτους «πέρασε» το «ψαλίδι» στις εφημερίες…
«Ζήσαμε εκπληκτικές στιγμές», σχολίαζε ο Τρικαλινός Ιατρός Σάκης Παπαδόπουλος που παρακολουθούσε τα όσα διαδραματιζόταν στο Υπουργικό γραφείο και ο κ. Λοβέρδος έδωσε «λόγο τιμής» πως θα διορθωθεί η απόφαση…
«Μέχρι να γίνει αυτό, δώσαμε νέο ραντεβού για συνάντηση στον κ. Λοβέρδο την ερχόμενη Τετάρτη, για να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα ζητήματα που άπτονται της ομαλής λειτουργίας του ΕΣΥ», ανέφερε ο κ. Παπαδόπουλος.
Ο κ. Λοβέρδος έδωσε στους ιατρούς τον «λόγο» του ότι θα καταβληθεί στο ακέραιο το ποσό για τις πρόσθετες εφημερίες Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου.
«Αναμένουμε δείγματα γραφής», σχολίασε ο κ. Παπαδόπουλος…

Πηγή: trikalanews


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου