Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Έκλεισαν οι πόρτες του Δημοσίου για τους αξιοπρεπείς νέους. Μια πολιτική προστυχιά μεγάλης ολκής



Να, λοιπόν, που εν μέσω της χρεοκοπίας και της "σωτηρίας" της Ελλάδας, η κυβέρνηση της κομματοκρατίας και της κομματικής πελατείας αγωνίζεται να τη διασώσει.
Προτιμά να βουλιάξει η Ελλάδα παρά να προβεί στις αναγκαίες απολύσεις των υπεράριθμων κομματόσκυλων που μπαίνοντας στο τραίνο έκλεισαν τις πόρτες!
Αντί για εισιτήριο κρατούσαν την πράσινη ταυτότητα της κλαδικής.
Είναι οι ευνοημένοι, για τους οποίους ο Γ. Σουρής θα έλεγε: "Πουλούσατε την ψήφο σας αντί του αργυρίου, σαν πρόστυχοι ντελάληδες του Αναβρυτηρίου"
Όσοι έγλειψαν, αλλοτριώθηκαν και γονάτισαν στα κομματικά εικονίσματα εξασφαλίστηκαν σε βάρος των αξιοπρεπών Ελλήνων.
Τι χυδαία δημοκρατία! Τι χυδαίος πολιτικός κόσμος.
Αθήνα, 22-12-2010
Ο Πολίτης Π.Λ.Παπαγαρυφάλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου