Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η συνωμοσία των πετρελαίων και το Γουδί!


Γράφει ο  Πολίτης Π.Λ. Παπαγαρυφάλλου

 Πριν από δύο μήνες ακόμη κορυφαίoς κυβερνητικός παράγοντας λοιδορούσε όσους τολμούσαν να μιλούν για ύπαρξη πετρελαίου στην Ελλάδα.
            Τέτοιους κυβερνήτες ψηφίζει ο πειναλέων και φαύλος λαός και καλά τον κάνουν και τον οδήγησαν εδώ που τον οδήγησαν. Το τραβά ο οργανισμός του.
            Έρχομαι λοιπόν στο θέμα αυτής της συνομωσίας, που αγγίζει τα όρια της έσχατης προδοσίας για να σημειώσω ότι ήδη από 1900 γίνονταν κοινοβουλευτικές μάχες στη βουλή των Ελλήνων για το πια παράταξη θα πάρει τα πετρέλαια της Ζακύνθου.
            Αυτό προκύπτει από τα πρακτικά της Βουλής και τη σχετική βιβλιογραφία που επικαλείται ο Γ.Αχ.Παπαδημητρίου, στο ιστορικό του αφήγημα στην "Εστία", 11ης Δεκεμβρίου 2010. σελ.8, όπου διαβάζουμε: "Οι Δηλιγιαννικοί βουλευτές ήθελαν τις εμπορικές Σχολές των Πατρών και τα πετρέλαια της Ζακύνθου" και παρακάτω: "Ο Πρωθυπουργός Ζαϊμης", κάνοντας μηχανορραφίες, "κατήρτισε άλλην Ημερήσια Διάταξιν της Βουλής για τις Εμπορικές Σχολές Πατρών και το πετρέλαιον της Ζακύνθου" (Βρισκόμαστε στο Γενάρη του 1902 (23 του μηνός) και καλό θα ήταν οι ενδιαφερόμενοι ερευνητές να αναζήσουν αυτά τα πρακτικά της Βουλής). Είναι προφανέστατα ότι οι φαύλοι βουλευτές της εποχής δεν τσακώνονταν στο βρόντο. Ήξεραν ότι στη Ζάκυνθο υπήρχε, από τότε , πετρέλαιο.
            Όμως καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν τόλμησε να το βγάλει!! Για να συντομεύω: Θυμάμαι εδώ και αρκετά χρόνια τον Σοφιανόπουλο να ωρύεται στα μικρά κανάλια για τα πετρέλαια της Ζακύνθου χωρίς αποτέλεσμα. Όλοι σιωπούν.
            Ακούω και βλέπω εδώ και μερικά χρόνια τον βουλευτή Κ.Βελόπουλο στο ΤΗΛΕΑΣΤV να βγάζει αφρούς και βιβλία για την ύπαρξη πετρελαίων στην Ελλάδα τη χρεοκοπημένη! Έχω στα χέρια μου το αποκαλυπτικό επιστημονικό ντοκουμέντο Ι. Παπαζήση: "Οι θησαυροί της Ελλάδος" (ειδ. "Κάδμος", το οποίο προβάλλει με πάθος ο βουλευτής (βλ. το κεφάλαιο πέμπτο: Πετρέλαιο- Ουράνιο- Φυσικό αέριο, σελ.157 επ.)
            Με τις καθημερινές παρεμβάσεις και εκκλήσεις του Κ. Βελόπουλου εδέησε να κινηθεί και ο δημοσιογράφος Χαρδαβέλας, οποίος πρόσφατα ανέδειξε αυτό το Εθνικό θέμα από τις εκπομπές του στο ALTER. Τόλμησε να το αναδείξει. Τώρα πια το πρόστυχο πολιτικό σύστημα δεν μπορεί να ταπώσει άλλο τις πετρελαιοπηγές. Αποκαλύφθηκε. Η αδράνεια απ' εδώ και πέρα είναι σκαστή προδοσία και ως γνωστόν από την Ιστορία υπάρχει και το Γουδί (το Γουδί με γιώτα, γιατί έτσι αποδίδει την Ιστορία).




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου