Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΟΥ «ΕΛ ΠΑΣΟ» ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ – 45ΑΡΙΑ, ΠΟΡΣΕ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ – ΜΑΓΚΙΑ, ΒΙΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΟ ΗΡΩΪΝΗΣ – (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

tsigkanoi-opla (1)
Από τον Γιάννη Κολοζώφ
Σε υποχείριο κύκλων της Ν.Δ, επιχειρεί να μετατρέψει το μεγαλύτερο συνδικαλιστικό όργανο της ΕΛ.ΑΣ, ο πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γρηγόρης Γερακαράκος που ως άλλος «θεματοφύλακας αρχών και αξιών της Δικαιοσύνης, 43 χρόνια μετά τη μεταπολίτευση …»...
προανήγγειλε συγκέντρωση στην καρδιά της πλατείας Εξαρχείων για να «σπάσει το άβατο των αντιεξουσιαστών …».
Ο κ. Γερακαράκος που πέρυσι τον Ιούνιο δεν έβγαλε λέξη για την εκτέλεση του Αιγύπτιου ναρκωβαρώνου «Χαμπίμπι», μέρα μεσημέρι, καταμεσής της Θεμιστοκλέους, τώρα και ενώ δεν έχει στεγνώσει το αίμα του μικρού Μάριου, δείχνει να κόπτεται όχι γι αυτά που συμβαίνουν στο Μενίδι αλλά για την ανομία που υπάρχει στην πλατεία Εξαρχείων.
Η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 29-06-2017 και ώρα 18:00 στην Πλατεία Εξαρχείων όπου καλούνται «τα πολιτικά κόμματα, φορείς, ενώσεις πολιτών για να αναδειχθούν οι πτυχές του προβλήματος και να κατατεθούν ρεαλιστικές προτάσεις για την επίλυσή τους».
Και αυτό το πράττει με μια πρωτοφανή ανακοίνωση και με μια απόφαση που δεν έχουν συγκληθεί για να λάβουν [ή έστω να ενημερωθεί] ούτε το 27μελές Δ.Σ, ούτε ασφαλώς και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΠΟΑΣΥ. Ποια είναι η αλήθεια όμως και που το ψέμα …! Τα γραφεία της ΠΟΑΣΥ, βρίσκονται πλαγιοπλεύρως της Κατεχάκη στις παλιές εγκαταστάσεις του αστυνομικού σώματος, εκεί που συνηθίζει να είναι θαμώνας ο βουλευτής Πειραιά Κώστας Κατσαφάδος [γαμπρός του Βασίλη Μιχαλολιάκου]. Με τον νεόκοπο βουλευτή μάλιστα ο Γερακαράκος, τυγχάνει όπως ο ίδιος διαδίδει να είναι και εξαδέλφια. Όλως τυχαίος η απόφαση Γερακαράκου ήρθε την παραμονή της προγραμματισμένης συνάντησης Τόσκα, με τον τομεάρχη εσωτερικών της Ν.Δ. Μάκη Βορίδη και τον αναπληρωτή τομεάρχη για θέματα Προστασίας του Πολίτη Μάξιμο Χαρακόπουλο. Κατά τη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη Δυτική Αττική και, γενικότερα, για τα θέματα ασφάλειας της χώρας.
Αν τελικά δεν αναβληθεί αυτή η συνάντηση στα Εξάρχεια, θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να διαπιστωθεί ποια θα είναι η στάση του Γερακαράκου αν η ΓΑΔΑ δεν αποστείλει ΜΑΤ για την προστασία των συγκεντρωμένων στην πλατεία Εξαρχείων την τελευταία Πέμπτη του Ιούνη. Και τότε αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού θα διαφανούν και οι πραγματικές προθέσεις του αρχισυνδικαλιστή. Την ίδια ώρα ο αρμόδιος υπουργός Τόσκας, με ημίμετρα προσπαθεί να «χρυσώσει» το χάπι των Μενιδιατών αφού προσανατολίζεται στο να φτιαχτεί μια καινούργια αστυνομική δομή με ένα τμήμα επιχειρήσεων, να ενισχυθεί η αστυνομική δύναμη του τοπικού αστυνομικού τμήματος, να υπάρχει σταθερή παρουσία Ο.Π.Κ.Ε. με ομάδα Τροχαίας και από το Αιγάλεω, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, να μετακινηθεί στη Φυλή.
Πάντως ο Τόσκας δεν κοιτά τα χάλια της αστυνομίας επί των ημερών του και αναλίσκεται στο τι έκανε ο Δένδιας που όπως είπε: «Έπαιρνε με αστυνομικές κλούβες τους ναρκομανείς από την Αθήνα, τους μετέφερε πάνω στις παρυφές της Πάρνηθας, τους εγκατέλειπε και τους απαγόρευε την πρόσβαση προς το κέντρο…».
Βέβαια ο σημερινός υπουργός σε μια βαθυστόχαστη ανάλυσή του αποκάλυψε πως για όλα φταίνε οι δικοί μας Τσιγγάνοι και όχι οι Αλβανόγυφτοι που όλα αυτά τα χρόνια μας κουβαλήθηκαν απ΄τα σύνορα. «Αυτά είναι παραμύθια, σε όλες τις περιπτώσεις, το αποδεικνύουν οι αριθμοί, ήταν διαφόρων καταγωγών άνθρωποι και επομένως να μην βολεύονται κάποιοι …» κατέληξε ο κ. Τόσκας.
ΣΤΑ ΟΠΛΑ ….
Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, σας παρουσιάζει μια σειρά από φωτογραφικά ντοκουμέντα με οπλοφόρους να ρίχνουν αδέσποτες σφαίρες σε διαφορετικά γλέντια και σε διαφορετικές χρονικές περιόδους. Η πιο πρόσφατη ήταν αυτή η φωτογραφία από υπαίθρια χοροεσπερίδα όπου αποτυπώνονται οι πιστολέρο να κάθονται σηκώνονται απ’ τα τραπέζια τους και να παίρνουν θέση για να πυροβολήσουν όλοι μαζί. Το γλέντι αυτό δεν αφορά ούτε γάμο, ούτε βάπτιση … Μάλιστα σε μια εικόνα διακρίνεται ο συνοδηγός να επιδεικνύει το Rolex του και ενώ ο ομόφυλος του οδηγεί τζιπ Πόρσε Καγιέν που είναι δεξιοτίμονο … 
menidi2
menidi3
menidi4
menidi menidi1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου