Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη, 11 Ιουλίου 2018

Πανικός στη Μόρια: Αγρότης πυροβόλησε μέσα στο κτήμα του 16χρονο λαθρομετανάστη για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους

Αποτέλεσμα εικόνας για Πανικός στη Μόρια: Αγρότης πυροβόλησε 16χρονο πρόσφυγαΑγρότης πυροβόλησε σήμερα το απόγευμα 16χρονο Σύρο. Το θύμα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Μυτιλήνης με τραύματα στο κεφάλι και στα πόδια. Τον 16χρονο πυροβόλησε σήμερα περί τις 6 το απόγευμα, αγρότης κάτοικος του χωριού Μόρια μέσα σε κτήμα βόρεια του....
Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης.  Προς το παρόν οι λόγοι της επίθεσης παραμένουν άγνωστοι. Τη στιγμή εκείνη στο κτήμα ήταν και οι γονείς του και ο αδερφός του 16χρονου, οι οποίοι είχαν φθάσει στη Λέσβο μόλις πριν από δυο μέρες.
Αυτή τη στιγμή η Αστυνομία αναζητά τον δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου