Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 30 Ιουλίου 2018

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΟΣΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ >>
  Δημήτρης Μπαλτάκος
O Δημήτρης Μπαλτάκος ήταν ο επικεφαλής της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος (ΜΥΑ/ΛΣ) η οποία έπαιξε τον πρωταρχικό ρόλο στην επιχείρηση διάσωσης των κατοίκων του Ματιού από τη θάλασσα.
Σε συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ αποκαλύπτει πως οι άντρες του λιμενικού από τις 7 το απόγευμα άρχισαν να επιχειρούν στην περιοχή, ενώ έσωσαν πάνω από 465 άτομα.
mpaltakos
Είχαν εντοπίσει τους πρώτους νεκρούς πολύ πριν νυχτώσει ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία παρολαυτά στις 11.30 μμ που έγινε η πρώτη ενημέρωση δεν έγινε ουδεμία αναφορά σε θύματα.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ειδοποιήθηκαν στις 6.30 το απόγευμα ότι υπήρχαν αποκλεισμένοι άνθρωποι στα λιμανάκια στο Μάτι και ξεκίνησαν από τον Άγιο Κοσμά. ΔΕΙΤΕ ΤΟ αναλυτικά εδώ
Σταύρος Μαυροειδάκος
Σύμφωνα με δηλώσεις του ΓΓ Σωματίου Ειδικών Φρουρών Σταύρου Μαυροειδάκου, η κυβέρνηση αλλά και η Πυροσβεστική, γνώριζαν για τους νεκρούς στο Μάτι από τις 7 το απόγευμα παρ’ όλα αυτά στη δημόσια ενημέρωση μίλησαν μόνο για «υλικές ζημιές»
720_562976_0b54a965b0-972f87c727a7c096
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είχαν εντοπίσει τον πρώτο νεκρό της πυρκαγιάς στην ανατολική Αττική στις 19:40 το απόγευμα της Δευτέρας, είπε στον ΣΚΑΪ ο γενικός γραμματέας Σωματείου Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.
Εκτίμησε ότι εφόσον αυτό έγινε γνωστό μέσω ασυρμάτου, λογικά θα πρέπει να είχε ενημερωθεί και ο πολιτικός προϊστάμενος της Αστυνομίας.
Όμως κατά την ενημέρωση που έγινε στον πρωθυπουργό λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής στο Χαλάνδρι, δεν έγινε καμία αναφορά σε θύματα.
Χθες Σάββατο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας προσπάθησε να αποκρούσει την κριτική που δέχεται η κυβέρνηση για την ενημέρωση που δόθηκε πρωθυπουργό.
Υποστήριξε ότι οι συνέπειες φυσικών καταστροφών δεν είναι άμεσα κατανοητές κι ότι η εικόνα που δόθηκε στον Αλέξη Τσίπρα ήταν «πραγματική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου