Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΚΑΜΙΑ χωρα στην ιστορια του κοσμου δεν προκοψε με Κομμουνισμο.

Άντε λοιπόν σύντροφε...Τρεχα στη Βενεζουελα, στην Κουβα ή στη Β. Κορεα να γευτεις Κομμουνιστικη/σοσιαλιστικη σαπίλα. Οι κάτοικοι χωρών της πρώην Σοβιετικής Ένωσης κάνουν αμάν να μην θυμούνται εκείνες τις εποχές
. Τότε ρίσκαραν και τη ζωή τους για να φύγουν από τη Σοβιετική Ένωση όπως σήμερα ρισκάρουν τη ζωή τους για να φύγουν από τη Β. Κορέα. Το γεγονός πως μετανάστες πνίγονται για να πάνε σε καπιταλιστικούς παραδείσους όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία και Γαλλία και κανείς μα κανείς δε θέλει να πάει σε σοσιαλιστικές δυστοπιες μάλλον δε σου λέει κάτι μιας και η ιδεολογία σου έχει νεκρώσει τα σημεία του εγκεφάλου σου που σχετίζονται με τη λογική σκέψη. Καλώς ή κακώς ο καπιταλισμός είναι το μόνο σύστημα που λειτουργεί. ΚΑΜΙΑ χώρα στην ιστορία του κόσμου δεν πρόκοψε με Κομμουνισμό. Το πρόβλημα του καπιταλισμού είναι η άνιση κατανομή του πλούτου αλλά όσο φτωχός κι αν είναι κάποιος σε καπιταλιστική χώρα, κανείς δεν πέθανε από πείνα. Κανε τη σύγκριση με αυτούς που πέθαναν από πείνα και έλλειψη φαρμάκων επί Μάο και Στάλιν και ίσως καταλάβεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου