Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

Εκτίμηση-σοκ της Copernicus: Στάχτη 12.760 στρέμματα γης σε Νέο Βουτζά, Ραφήνα, Μάτι- Κατοικούσαν 3.664 άνθρωποι

Αποτέλεσμα εικόνας για Εκτίμηση-σοκ της Copernicus: Στάχτη 12.760 στρέμματα γης σε Νέο Βουτζά, Ραφήνα, Μάτι- Κατοικούσαν 3.664 άνθρωποιΣοκ προκαλεί η εκτίμηση της ευρωπαϊκής δορυφορικής υπηρεσίας Copernicus για την καταστροφή που προκάλεσε η πυρκαγιά στο Νέο Βουτζά, τη Ραφήνα και το Μάτι. Η φωτιά έκαψε περίπου 12.760 στρέμματα. Από την μισή καμένη έκταση, 6.934 στρέμματα, ήταν οικιστική ζώνη, ενώ το Copernicus εκτιμά πως στο διάβα της φωτιάς κατοικούσαν 3.664 άνθρωποι...
 Στην ευρύτερη περιοχή ενδιαφέροντος η πληθυσμός ανέρχεται σε 11.154 άτομα, που σημαίνει πως εάν η πυρκαγιά είχε εξαπλωθεί περαιτέρω ο απολογισμός θα μπορούσε να είναι σαφώς βαρύτερος.
Η φωτιά έκαψε επίσης 2.018 στρέμματα δάσους και σχεδόν 1.000 στρέμματα χαμηλής βλάστησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου