Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Το ακούσατε; Σας τόπε κανείς; ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ..Ο ΤΟΣΚΑΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ 2009. ΟΛΑ ΤΑ ΦΕΚ

ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ..ΦΤΑΣΑΝΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΟΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΤΟΣΚΑ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2009...
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ
ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΣΚΑ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου