Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΧΑΝΙΑ. Λαθρομετανάστες σφάζονται σαν αρνια μπροστά στους πολίτες.

Χανία: Αλλοδαποί... «πρόσφυγες» σφάχτηκαν στη μέση του δρόμου (φωτό)
Σοκαρισμένοι τουρίστες και μόνιμοι κάτοικοι στα Χανιά από το σκηνικό που είδαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους μεταξύ 2 αλλοδαπών.  Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο πριν τις 5 το απόγευμα του Σαββατου μπροστά από την Δημοτική Αγορά των Χανίων...
μεταξύ αλλοδαπών με αποτέλεσμα ένα άτομο να διακομισθεί σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Χανίων τραυματισμένος από μαχαιρι.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ δυο νεαρών ατόμων και εξετράπη όταν ο ένας εξ'αυτών έβγαλε μαχαίρι και με απανωτά χτυπήματα σε λαιμό και κοιλιά τραυμάτισε ομοεθνή του.  Το θύμα διεκομίσθη χωρίς να έχει τις αισθήσεις του στο Νοσοκομείο και ενώ αιμορραγούσε ακατάσχετα. Χαρακτηριστικό είναι οτι παρότι στο σημείο της συμπλοκής οι αρχές έπλυναν το πεζοδρόμιο, τα αίματα είναι ακόμη εμφανή όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του Flashnews.gr  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θύτης συνελήφθη ενώ είχε ακόμη το ματωμένο μαχαίρι πάνω του και έχει οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Το θύμα εισήχθη στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ιδιαιτέρως κρίσιμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου