Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Συνελήφθη Πακιστανός ενώ προσπαθούσε να βάλει φωτιά κοντά σε στρατόπεδο


Συνελήφθη πριν από λίγο, κοντά στο στρατόπεδο Περάματος Ιωαννίνων, άντρας από το Πακιστάν να προσπαθεί να βάλει φωτιά.  Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση και ο άντρας συνελήφθη...
και ανακρίνεται για την πράξη του που έρχεται λίγες ώρες μετά την εθνική τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Αττική.  Ο συλληφθείς ανακρίνεται και οδηγείται με την κατηγορία του εμπρησμού,αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα,ο οποίος θα αποφασίσει για τα περαιτέρω…  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει πως απλά εργάζεται σε πτηνοτροφείο της περιοχής.  enoplos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου