Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ...!! Οι Σκοπιανοί πανηγυρίζουν για την τραγωδία και βρίζουν τους Έλληνες...!! Παρέμβαση μέχρι και από τον Εισαγγελέα των Σκοπίων...!!!


Οι Σλάβοι των Σκοπίων, ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΝ το μίσος τους για την Ελλάδα, αφού οι 'ακατανόμαστες' αναφορές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά των Ελλήνων, ώθησε ακόμη και την Εισαγγελία των Σκοπίων (πιθανόν μετά από παρέμβαση) να ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των ατόμων ή ομάδων που έριξαν τη χολή τους στο θάνατο δεκάδων Ελλήνων στο Μάτι της Αττικής....
«Η Εισαγγελία των Σκοπίων μετά από τις διαδόσεις ορισμένων άρθρων και σχολίων στα κοινωνικά δίκτυα κατά των Ελλήνων με ρατσιστικά και ξενοφοβικά συνθήματα που σχετίζονται με την πυρκαγιά κοντά στην Αθήνα, όπου υπάρχουν δεκάδες ανθρώπινα θύματα, ξεκίνησε διαδικασία έρευνας», όπως επισημαίνεται στο σλαβικό των Σκοπίων ‘Plus Info’.  «Ο Εισαγγελέας θα ερευνήσει εάν τα ρατσιστικά και απαξιωτικά σχόλια και άρθρα (κατά των Ελλήνων) στα κοινωνικά δίκτυα, εμπίπτουν σε ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπαγγέλτως.   Επίσης, θα εντοπισθούν εκείνοι που δημοσιεύουν τέτοια άρθρα και σχόλια που ωθούν τη διάδοση της ρητορικής μίσους», αναφέρει η κατηγορούσα αρχή.  (Στοιχεία από plusinfo.mk) -- The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου