Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Πέμπτη 12 Ιουλίου 2018

Ταραχή στον ΣΥΡΙΖΑ. Ισόβια κάθειρξη και 25 ετών στη συντρόφισσα Πόλα Ρούπα

Ποινή ισόβιας κάθειρξης και 25 ετών στην Πόλα Ρούπα, επέβαλε το Δικαστήριο για την συμμετοχή της στον Επαναστατικό Αγώνα.
Το 2016  ο σύντροφός της, Νίκος Μαζιώτης, είχε καταδικαστεί σε ποινή ισόβιας....
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πόλα Ρούπα θα ασκήσει έφεση στην πρωτόδικη απόφαση. Τον Απρίλιο του 2010, Πόλα Ρούπα και Νίκος Μαζιώτης συνελήφθησαν σε σπίτι στα Καλύβια Αττικής και προφυλακίστηκαν. Τον Ιούλιο της ίδιας χρονιάς και κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού γεννήθηκε ο γιος τους. Τον Οκτώβριο του 2011 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους λόγω παρέλευσης του 18μηνου, έως ότου τους παραβιάσουν τον Ιούνιο του 2012 κι εξαφανιστούν, με αποτέλεσμα τον Απρίλιο του 2013 να καταδικαστούν ερήμην σε 50 χρόνια κάθειρξη για τη συμμετοχή τους στον Επαναστατικό Αγώνα και τη δράση της οργάνωσης έως το 2010. Στις 21 Φεβρουαρίου 2016 η Ρούπα έθεσε σε εφαρμογή σχέδιο για την απόδραση του συντρόφου της, καθώς και των μελών της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς Γιώργο Πολύδωρο, Χρήστο Τσάκαλο, Γεράσιμο Τσάκαλο και Όλγα Οικονομίδου με ελικόπτερο. Λίγο αφότου το αεροσκάφος απογειώθηκε από χωριό της Αργολίδας, η Ρούπα επιχείρησε να πάρει τον έλεγχο υπό την απειλή όπλου. Ο πιλότος αμύνθηκε και, έπειτα από συμπλοκή κατά την οποία κινδύνεψαν να συντριβούν, το ελικόπτερο εν τέλει προσγειώθηκε με φόρα στο έδαφος.
Στο μακροσκελές κείμενο που δημοσίευσε η Ρούπα μερικές μέρες μετά το γεγονός ανέφερε πως η ενέργεια αυτή «εντασσόταν μέσα στα πλαίσια της συνέχισης της δράσης του Επαναστατικού Αγώνα», ενώ επισήμαινε πως ουδέποτε υπήρξε η πρόθεση να τεθεί σε κίνδυνο η ζωή του πιλότου.
Στις 5 Ιανουαρίου 2017, η Πόλα Ρούπα συνελήφθη εκ νέου από την Αντιτρομοκρατική σε σπίτι στην Ηλιούπολη Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου