Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Κυριακή 8 Ιουλίου 2018

BINTEO-ΣΟΚ από την απόπειρα Καρακώστα να τρελάνει τον Ρωμανό... τελικά απέτυχε


Άμα σφίξουν κι άλλο οι ζέστες εκεί να δείτε τι έχει να ακούσει ο Ρωμανός... Η Καρακώστα λέει ότι δεν αύξησαν τον ΦΠΑ και ήταν 24% επί ΝΔ...
Ας της θυμίσουμε: Ανέβασαν τον υψηλό συντελεστή ΦΠΑ από το 23% στο 24%, τρόφιμα από το 13% στο 24%, εστίαση από το 13% στο 24%, ξενοδοχεία από 6% στο 13% και κατάργησαν τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά
Της το θύμισε κι ο Ρωμανός αλλά η ΣΥΡΙΖΑία είπε το κορυφαίο που δείχνει και πόσο ηλίθιους θεωρούν όσους τους ψηφίζουν: "πείτε τα δικά σας, αφήστε με να πω τα δικά μου (ψέμματα) και ο ακροατής θα κρίνει"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου