Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

"Пρώτη φορά αριστερά και πούστικα". Γάμος μεταξύ δύο γυναικών για πρώτη φορά στη Λέσβο με κοινό "ανδρα" ΦΩΤΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για γάμος ανάμεσα σε δυο γυναίκες
Στην παραλία της Ερεσού, στη σκιά του αγάλματος της μεγάλης ποιήτριας της αρχαιότητας της Σαπφούς, έγινε χθες το πρωί ο πρώτος στην ιστορία του νησιού γάμος ανάμεσα σε δυο γυναίκες...
από την Βρετανία. Ο γάμος σύμφωνος με το βρετανικό (αλλά και το λοιπό βορειοευρωπαϊκό) δίκαιο, ένωσε την Κάρεν και τη Στέφανι οι οποίες και στη συνέχεια θα ολοκληρώσουν τη νομιμοποίηση της σχέσης τους στον τόπο καταγωγής τους. Κι αυτό γιατί παρά την πρόσφατη θεσμοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης ανάμεσα σε ομόφυλα άτομα, αυτό δεν αφορά ξένους που δεν έχουν άδεια παραμονής στην Ελλάδα, δηλαδή βρίσκονται εδώ πρόσκαιρα όπως για διακοπές.
Η οργανώτρια του γάμου ιδιοκτήτρια του πρακτορείου ταξιδιών «Sappho travel» Ιωάννα Σάββα η οποία οργανώνει και το παγκόσμια γνωστό «φεστιβάλ γυναικών» κάθε Σεπτέμβριο στην Ερεσό, εκπροσωπεί το βρετανικό γραφείο οργάνωσης τέτοιων γεγονότων «Sappho wedding». Όπως είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το γεγονός έχει ιδιαίτερη σημασία αφού έγινε στον παγκόσμια εμβληματικό για τις λεσβίες χώρο της αρχαίας Ερεσού.
Τον τόπο της γέννησης της αρχαίας ποιήτριας Σαπφούς που ύμνησε στους αρχαϊκούς χρόνους το δικαίωμα στην επιθυμία. Όσον αφορά τη «νομιμότητα» του συμβάντος η κ. Σάββα τόνισε πως το γεγονός έγινε από εξουσιοδοτημένο από το βρετανικό Δίκαιο άτομο το οποίο και μπορεί να πραγματοποιήσει ανάλογες τελετές και στο μέλλον.
Σημειώνεται, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ότι το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι στην ουσία ο γάμος των δυο γυναικών επιτρέπεται να συναφθεί στην Ελλάδα και άρα και στην εμβληματική Ερεσό ανάμεσα σε Έλληνες πολίτες, ή σε ζευγάρια ξένων με άδεια παραμονής ή και ανάμεσα σε ζευγάρια όπου ο ένας ή η μια εκ των δυο είναι πολίτης της Ελλάδας.
ΙΔΟΥ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΥΣ
Αποτέλεσμα εικόνας για γυναικείος δονητης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου