Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Χαμός στη Λαμία - Γύφτοι άρπαξαν την αλυσίδα από τον λαιμό μέρα μεσημέρι ενώ έπινε την μπυρίτσα του - ΦΩΤΟ

Την μπύρα του έπινε αμέριμνος ένας 61χρονος σε καφενείο στη Λαμία, γύρω στις 16.00, όταν τρεις νεαροί γύφτοι μπήκαν στο μαγαζί και του έπιασαν κουβέντα. Ξαφνικά άρπαξαν μια χρυσή αλυσίδα με ένα σταυρό που φορούσε στον λαιμό του, τον έριξαν στο πάτωμα και στη συνέχεια βγήκαν τρέχοντας από το μαγαζί...
με τον άτυχο άνδρα να τους κυνηγάει όσο μπορούσε και να φωνάζει «φέρτε μου τον σταυρό». Ωστόσο, εκείνη τη στιγμή από το σημείο περνούσε αστυνομικός της ΔΙΑΣ με τη μηχανή του, ο οποίος βλέποντας τους δράστες να τρέχουν κατάλαβε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Αρχικά τους φώναξε να σταματήσουν χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έκανε αναστροφή, ανέβηκε ανάποδα σε δρόμο και κατάφερε να τους ακινητοποιήσει. Σε λίγα λεπτά κατέφθασαν και άλλοι αστυνομικοί, αφού είχε ζητήσει ενισχύσεις μέσω του κέντρου. Οι τρεις δράστες, που είναι γύφτοι, ωστόσο, είχαν προλάβει να ξεφορτωθούν τον σταυρό με την αλυσίδα και κατηγορούσαν τον 61χρονο ότι έπεσε πάνω τους και τους έσπρωξε, λέγοντας ότι τους κατηγορεί άδικα, όπως γράφει το lamiareport.gr. Δράστες και θύμα μεταφέρθηκαν με περιπολικά στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας για τη συνέχεια της υπόθεσης.
Πηγή: lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου