Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ για την ΕΘΝΙΚΗ μας! Διατηρείται στις ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΟΜΑΔΕΣ παγκοσμίως…


Μετά το τέλος των αγώνων του τρίτου «παραθύρου» των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, η FIBA επικαιροποίησε την κατάταξη των εθνικών ομάδων.
Η Εθνική μας εξακολουθεί να βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα, κατέχοντας την 9η θέση στην παγκόσμια κατάταξη.

Πρώτες εξακολουθούν να είναι οι ΗΠΑ, δεύτερη η Ισπανία και τρίτη η Γαλλία, ενώ πάνω από την Εθνική μας βρίσκονται επίσης οι Σερβία, Αργεντινή, Λιθουανία, Σλοβενία και Κροατία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρώτη δεκάδα δεν έχει διαφοροποιηθεί σε σχέση με τον Φεβρουάριο.

Top10
6Shares
0
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου