Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

«ΕΥΠΑΘΕΙΣ» ΠΕΤΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ – ΕΝΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ (ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ)!

Επίθεση από δεκάδες «ευπαθείς» δέχτηκαν πυροσβέστες εν ώρα καθήκοντος, στην περιοχή Βλυχός Μεγάρων, όπου βρίσκεται ο καταυλισμός της περιοχής!  Οι πυροσβέστες κλήθηκαν να κατασβέσουν φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα και μόλις εθεάθησαν δέχθηκαν βροχή από πέτρες, ξύλα και κάθε είδους αντικείμενο, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί από πέτρα πάνω από το δεξί μάτι (για λίγο θα έχανε το μάτι του!) ένας πυροσβέστης, ηλικίας 27 ετών και να... μεταφερθεί στο Νοσοκομείο. Η κατάσταση θα ήταν ακόμα χειρότερη, αν ο οδηγός ενός άλλου πυροσβεστικού οχήματος, που εγκλωβίστηκε, δεν κατόρθωνε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή! Είναι δε χαρακτηριστικό, ότι ζητήθηκε η βοήθεια αστυνομικών, οι οποίοι δήλωσαν αδυναμία επέμβασης, καθότι ήταν λίγοι για να αντιμετωπίσουν τους έξαλλους συμμορίτες! Αυτή είναι η κατάσταση, την οποία γνωρίζουν οι «αρχές» και δεν κάνουν τίποτα, λόγω «αντιρατσισμού»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου