Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ-Μητσοτάκης σε Τσίπρα: Είστε προδότες και κότες-Καταθέτω τροπολογία για να μην μειώσετε τις συντάξεις-Ελάτε να την ψηφίσουμε μαζί

«Είστε ο μεγαλύτερος ευεργέτης της ακροδεξιάς στην Ελλάδα» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ στον πρωθυπουργό ενώ χρησιμοποίησε μαντινάδα του Παύλου Πολάκη από το 2015
Με επίθεση επί προσωπικού κατά του Αλέξη Τσίπρα και με αναφορές στο δημοψήφισμα που έγινε πριν από τρία χρόνια ξεκίνησε την επίθεσή του στον πρωθυπουργό, ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Από το go back, γίνεται το παιδί για όλες τις δουλειές και υπογράφετε μνημόνια με τα δυό σας χέρια. Εκτός από ανεύθυνοι είστε και ανίκανοι» , σημείωσε, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα εξακολουθεί να ζει σήμερα στο μαύρο του 2015, που έφερε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη χώρα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε σε υψηλούς τόνους στο πρωθυπουργικό παραλήρημα χρησιμοποιώντας μία μαντινάδα του Παύλου Πολάκη από το 2015 στην οποία έλεγε "Το όχι θέλουν οι Ελληνες το ναι οι προδότες, ώρα να ξεχωρίσουν τα αγρίμια απο τις κότες". Ο πρόεδρος της ΝΔ αναρωτήθηκε ποιοι είναι οι προδότες και ποιοι οι κότες.

Επέστρεψε τις καταγγελίες περί «πολιτικού απατεώνα» στον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο θύμισε ότι η πολιτική του είναι αυτή που τον ανάγκασε στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη να «φτάσει μόνο μέχρι στο αεροδρόμιο και δεν τόλμησε καν να μπει στην πόλη και να συναντήσει τον κόσμο».

Το θερμόμετρο χτύπησε κόκκινο, όταν ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που έγινε πριν από τρία χρόνια. «Το ποιοι είναι οι προδότες, ποια τα αγρίμια και ποιοι οι κότες είναι ένα συμπέρασμα που θα το βγάλει ο λαός. Το δημοψήφισμα που κάνατε πριν από τρία χρόνια, το ξεχάσατε εντελώς να το αναφέρεται σήμερα. Ακόμη όμως η Ελλάδα ζει στο μαύρο του 2015. Κι εσείς ακόμη συνεχίζεται να κυβερνάτε με ψέματα».


«Κυβέρνηση οπερέτα»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτήρισε την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ως μια κυβέρνηση οπερέτα καταγράφοντας τα «ήξεις αφήξεις» του κυβερνητικού εταίρου Πάνου Καμμένου και την αντίδρασή του στη Συμφωνία των Πρεσπών. «Πώς θα πάτε στο ΝΑΤΟ; Με τον κ. Καμμένο που δηλώνει ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μια κακή συμφωνία; Μας είπατε ψέματα για την συμφωνία των Πρεσπών, ότι δεν αναγνωρίζεται ταυτότητα και γλώσσα μακεδονική στους γείτονες.

Και καθημερινά ο κ. Ζάεφ πανηγυρίζει ότι τους αναγνωρίσατε ταυτότητα και γλώσσα. Χθες μάθαμε ότι υπάρχει και Μακεδονικός στρατός. Δυστυχώς για τη χώρα είχαμε δίκαιο. Θέλατε να διχάσετε τους Έλληνες με την συμφωνία των Σκοπίων. Ευτυχώς δεν καταφέρατε. Ενώσατε τους Έλληνες εναντίων σας».

«Ταυτίζεστε με τον φασισμό»

Στις καταγγελίες περί ακροδεξιάς ρητορικής, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επέστρεψε τους χαρακτηρισμούς στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας μάλιστα ότι «οι μεγαλύτεροι ευεργέτες της ακροδεξιάς στην Ελλάδα είστε εσείς. Ταυτίζεστε με τον φασισμό. Οι πολίτες ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η ΝΔ. Κοιτάξτε δίπλα σας. Συγκυβερνάτε με τους ακροδεξιούς.

Παριστάνετε ότι μάχεστε την ακροδεξιά. Θα πρέπει να τελειώνουμε με αυτό τον θίασο, με εκλογές για να πάμε επιτέλους την χώρα μπροστά» κατέληξε ο κ. Μητσοτάκης.


Οικονομία

Στα θέματα της οικονομίας ο κ. Μητσοτάκης με επιχειρήματα αποδόμησε όχι μόνο την πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και το αφήγημα της καθαρής εξόδου που υποστηρίζει η κυβέρνηση.

Παρουσιάζοντες τα τέσσερα ψέματα του Τσίπρα, για την μεταμνημονιακή εποχή για την οποία μάλιστα πανηγυρίζει, ο κ. Μητσοτάκης παρέθεσε τις τέσσερις αλήθειες που πρέπει να γνωρίζει ο λαός.

«Ούτε τέλος των μνημονίων έχουμε, ούτε καθαρή έξοδος. Ανέφερε ο κ. Μηστοτάκης και αναφερόμενος στα μέτρα που έρχονται αλλά και την βαριά εποπτεία των δανειστών μίλησε για τις δεσμεύσεις που θα βαρύνουν τους Έλληνες.

«Η Ελλάδα υποχρεώνεται να εξασφαλίζει υψηλά πλεονάσματα. Όπως και να το κάνουμε δεν μπορείς να μιλάς για μεταμνημονιακή εποχή όταν έχεις ψηφίσει τέτοια μέτρα

Για το θέμα των περικοπών στις συντάξεις ο κ. Μητσοτάκης προκάλεσε τον πρωθυπουργό, εάν έχει το θάρρος να ψηφίσει την δική του πρόταση ή αυτή της κ. Γεννηματά.

«Όλοι γνωρίζουν εάν παραμείνετε εσείς στην εξουσία, ότι οι μειώσεις των συντάξεων θα είναι αναπόφευκτες γιατί εσείς είστε αυτός που στραγγαλίζει την ελληνική οικονομία και την ανάπτυξη. Την ανάπτυξη που το 2014 θα έρχονταν αλλά εσείς ανακόψατε την πορεία αυτή για να κάνετε εκλογές.


Αιχμή για Μοσκοβισι

Συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στην στάση του κ. Μοσκοβισί στην Βουλή, λίγες ώρες νωρίτερα ανέφερε, χωρίς να τον κατονομάσει:

«Κάποιοι στην Ευρώπη που επιμένουν να σας σιγοντάρουν ας δείξουν επιτέλους σεβασμό στις θυσίες του Ελληνικού Λαού».

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης θύμισε στον Αλέξη Τσίπρα και στο Κοινοβούλιο, ότι υπάρχουν κι άλλοι αξιωματούχοι στην Ευρώπη που λένε διαφορετικά πράγματα, τόσο για τα μέτρα, όσο και για τις συντάξεις.

Το πρόγραμμα της ΝΔ για την Οικονομία

Αναφερόμενος στις θέσεις της ΝΔ για την οικονομία ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόγραμμα της ΝΔ, αλλά και στους Έλληνες που θέλουν να δημιουργήσουν σε ένα φιλικό περιβάλλον και στους επενδυτές που θα αναζητήσουν την ευκαιρία.

«Όταν ξέρεις τι ζητάς σε ακούν και σε σέβονται. Όταν έχεις αντιληφθεί ότι έχεις αποτύχει και εκλιπαρείς για λίγο ακόμη πολιτικό χρόνο, τότε δεν σε σέβονται. Είναι άδικο οι Έλληνες να πληρώνουν για δύο γενιές την ανικανότητα και τις αυταπάτες του κ. Τσίπρα.

Σήμερα είχατε το θράσος να επικαλεστείτε την εφημερίδα των Συντακτών. Οι συντάκτες της εφημερίδας με τα άθλια δημοσιεύματα που αναπαράγεται εσείς εδώ μέσα, δεν γνώριζαν ότι αυτέ οι συναντήσεις που επικαλούνται, δεν έγιναν ποτέ.

Είστε ψεύτης! Ψεύτης! Ψεύτης! Μ ε Ψ κεφαλαίο.

Αυτό θα σας συντροφεύει σε όλη σας τη ζωή. Λέτε ότι τώρα η κυβέρνησή σας δείχνει να αναγνωρίζει τα λάθη της.

Πήγατε και στον κ. Παυλόπουλο και εξομολογηθήκατε ότι ίσως να κάνατε λάθος με το δημοψήφισμα και δεν τα ζυγίσατε καλά τα πράγματα.

Είχατε δύο ευκαιρίες κ. Τσίπρα κι αντί γι’ αυτό στείλατε το λογαριασμό στους πολίτες.

Δεν αξίζετε καμία ευκαιρία και δεν θα την έχετε».
 



 
Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/mitsostakis-ellada-zi-akomi-sto-mavro-tou-2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου