Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

Γεωργιάδης: Ο κ. Τσίπρας είναι ένας τυχοδιώκτης, είναι σαν να να βλέπετε έναν χαρτοπαίκτη να παίζει πόκερ και προσπαθεί να ρεφάρει συνεχώς

"Ο κ. Τσίπρας είναι ένας τυχοδιώκτης, είναι σαν να να βλέπετε έναν χαρτοπαίκτη να παίζει πόκερ και προσπαθεί να ρεφάρει συνεχώς χάνοντας τα λεφτά. Δεν μπορώ να σας πω τι θα κάνει ο κ. Τσίπρας, θέλει να μείνει στην εξουσία όσο μπορεί περισσότερο, άλλωστε πια ξέρει πολύ καλά ότι θα δεινοπαθήσει έτσι και χάσει την εξουσία" δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

"Η ΝΔ δεν θα κυρώσει τη συμφωνία στην επόμενη Βουλή. Τελεία και παύλα" ανέφερε σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών.

"Το μείζον θέμα της ημέρας είναι το ζήτημα της εύνοιας του αδελφού του Πρωθυπουργού από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα" τόνισε.

"Είναι εθνική ανάγκη αυτά τα δύο παιδιά να γυρίσουν, έχουμε δύο Έλληνες αιχμαλώτους για πολλές ημέρες στην Τουρκία. Δεν μπορούν αυτά τα παιδιά να γίνονται αντικείμενο από τον κ. Ερντογάν πολιτικής πίεσης προς την Ελλάδα για τους 8. Πρέπει να γυρίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα και στηρίζω κάθε προσπάθεια και φυσικά τις κυβερνητικές προσπάθειες για αυτό το θέμα" υπογράμμισε
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου