Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Παμε για Νομπελ ΜΑΛΑΚΙΑΣ, κάναμε φίλο το γυφτοσκοπιανό Ζαεφ & εχθρό τον Πούτιν!! Ματαιώνεται η επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ στην Αθήνα - Οργή στην Μόσχα

Ματαιώνεται η επίσκεψη του ΥΠΕΞ της Ρωσίας Σ.Λαβρόφ στην Αθήνα - Οργή στην Μόσχα
Μετά τη ραγδαία επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Αθήνας και Μόσχας όλα δείχνουν πως η επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκεί Λαβρόφ, ματαιώνεται.  "Η επίσκεψη Λαβρόφ στην Ελλάδα δεν εξακολουθεί να προετοιμάζεται"...
ανέφερε πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στο πρακτορείο Interfax, που έβγαλε δύο τηλεγραφήματα το απόγευμα της Πέμπτης, την ώρα που στις Βρυξέλλες ολοκλήρωναν τις εργασίες τους οι ηγέτες των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ.  Εξέλιξη που σφράγισε την σύνοδο κορυφής χαρακτηρίζεται η πρόσκληση στην πΓΔΜ για έναρξη ενταξιακών συνομιλιών με τη συμμαχία.  Στο δεύτερο τηλεγράφημα του ρωσικού πρακτορείου αναφέρεται χαρακτηριστικά: "Δεν υπάρχει ένδειξη στην παρούσα φάση, σε σχέση με το εάν θα λάβει χώρα η επίσκεψη του Λαβρόφ στην Ελλάδα", με τη φράση να αποδίδεται και πάλι σε πηγή του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.  Ο Σεργκέι Λαβρόφ επρόκειτο να επισκεφθεί την Αθήνα τον Σεπτέμβριο κατόπιν πρόσκλησης του Ελληνα ομολόγου του Νίκου Κοτζιά.  Είναι χαρακτηριστικό, ότι χθες μόλις χθες το Interfax είχε γράψει σε τηλεγραφήματά του, επικαλούμενο την ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα (ο Ρώσος πρεσβευτής Α.Μασλόφ στην Αθήνα για άλλη μια φορά αποδεικνύεται μη επαρκής για την διαχείριση τέτοιας κρίσης) στην Αθήνα, είχε υποστηρίξει ότι "οι επισκέψεις Λαβρόφ στην Αθήνα και Τσίπρα στη Μοσχα που είναι προγραμματισμένες εντός του 2018 προετοιμάζονται κανονικά ώστε να είναι επιτυχείς".  Η σημερινή εξέλιξη εκθέτει τον Α.Μασλόφ και αποδεικνύει ότι η κρίση στις σχέσεις Αθήνας - Μόσχας βαθαίνει με επίκεντρο το Σκοπιανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου