Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Πλήρης δικαίωση του Άδωνι Γεωργιάδη - Στο αρχείο η υπόθεση για την offshore στην Κύπρο

Πλήρης δικαίωση του Άδωνι Γεωργιάδη - Στο αρχείο η υπόθεση για την offshore στην ΚύπροΣτο αρχείο αποφάσισε να βάλει ομόφωνα η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής την υπόθεση με την ύπαρξη offshore του Άδωνι Γεωργιάδη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Βουλή είχε αποστείλει αίτημα προς τις κυπριακές αρχές για να διαβιβάσουν ό,τι στοιχεία υπάρχουν, σχετικά με την συγκεκριμένη εταιρεία. Από τα στοιχεία αυτά, τα οποία ήρθαν στην Ελληνική Βουλή, δεν προκύπτει ότι ο κύριος Γεωργιάδης..
την περίοδο που ήταν βουλευτής προχώρησε σε κάποια κίνηση των λογαριασμών του και συνεπώς η επιτροπή πόθεν έσχες αποφάσισε να θέσει στο αρχείο την υπόθεση. 
Μάλιστα, η Επιτροπή δικαίωσε τους ισχυρισμούς του κ. Γεωργιάδη για κατοχή εκ μέρους του ΕΠΕ στην Κύπρο, για την οποία όμως ο ίδιος είχε δώσει εντολή διακοπής της πολύ πριν εκλεγεί βουλευτής, αλλά ενώ ο συνεργάτης του προχώρησε σε όλες τις άλλες ενέργειες αμέλησε να το δηλώσει στην εφορία.
Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εμφανιζόταν από εφημερίδα φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρείας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα. Ο ίδιος από την πρώτη στιγμή είχε διακηρύξει την αθωότητα του επαναλαμβάνοντας ότι η εταιρεία εδώ και χρόνια ήταν ανενεργή και δεν είχε εργασίες. Απλώς ουδέποτε είχε επισήμως κλείσει.
Κάτι που ουσιαστικά συνομολόγησε και η ελληνική Βουλή θέτοντας την υπόθεση στο αρχείο καθώς δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό. 
Αλέξανδρος Διαμάντης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου