Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

(2) ΑΥΤΟΙ οι τύποι μας κυβερνούν!! ο Τ.Κουίκ συγχωρεί τον Θ.Μωραΐτη για όσα έλεγε στο παρελθόν κατά του ΣΥΡΙΖΑ κι ο Μωραϊτης συγχωρεί τον Τέρενς για τους ίδιους λόγους. ΒΙΝΤΕΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για Τέρενς Κουίκ με Μωραϊτη
Μεγάλο μπέρδεμα με την αριστερά και την δεξιά. Παλιοί δεξιοί και αριστεροί τρέχουν να μπουν στο ΣΥΡΙΖΑ μοιράζοντας συγχώρεση ο ένας στον άλλο για τα λάθη του παρελθόντος....

Συγχωροχάρτι στον Θάνο Μωραίτη έδωσε το πρώην στέλεχος των ΑΝΕΛ και Υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος στηρίζει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Οπως δήλωσε σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ, στην εκπομπή «Επτά» της Βάλιας Πετούρη, «συγχωρεί» τον Θάνο Μωραΐτη, σε σχέση με όσα έλεγε στο παρελθόν κατά της κυβέρνησης και τον καλωσορίζει στην «κοινή προσπάθεια». Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου