Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

ΑΛΒΑΝΙΑ. Πέφτει ο Ράμα – Παραιτείται όλη η κοινοβουλευτική ομάδα


Βαθαίνει η πολιτική κρίση στην Αλβανία μετά τη μεγάλη διαδήλωση του Σαββάτου η αντιπολίτευση υπό την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος αποφάσισε σήμερα ριζοσπαστική κλιμάκωση της πολιτικής ρήξης προκειμένου ανοίξει τις διαδικασίες για λήξη της κοινοβουλευτικής περιόδου και νέες πρόωρες εκλογές....
  Ειδικότερα, σύμφωνα με το tachydromos.org η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Δημοκρατικού Κόμματος ενέκρινε σήμερα την από χθες δημοσίως διατυπωθείσα πρόταση του Προέδρου του κ. Λιουλζίμ Μπάσα, όλοι οι βουλευτές του τα παραιτηθούν ώστε να οδηγήσουν σε αδιέξοδο την κυβέρνηση Ράμα.  Η συμμετοχή των πολιτών στη διαδήλωση αλλά και η συνολική στάση του Ράμα οδηγεί τα πράγματα στην ακραία ρήξη και ριζοσπαστικοποίηση της στάσης της αντιπολίτευσης.  Το Δημοκρατικό Κόμμα έχει προειδοποιήσει για ανάλογη μεγάλη πολιτική διαδήλωση την Πέμπτη μπροστά στο κτίριο συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, ωστόσο όμως η σημερινή απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας προσδίδει άλλο εκτόπισμα στους σχεδιασμούς των κινητοποιήσεων για την πτώση της Κυβέρνησης Ράμα.  Το άλλο κύριο κόμμα του φάσματος της αντιπολίτευσης, του «Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ενσωμάτωση», επικροτεί τα βήματα κλιμάκωσης και αναμένεται να αποφασίσουν και οι βουλευτές του την παραίτηση απ’ το αξίωμα προκειμένου επισπεύσουν την πτώση της κυβέρνησης και τη δρομολόγηση νέων εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου