Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Ανεπανάληπτος ΣΑΛΒΙΝΙ, για αναρχικούς: «Οι άτιμοι αυτοί άνθρωποι θα πρέπει να πάνε φυλακή»

Συγκρούσεις αναρχικών με την αστυνομία σημειώθηκαν χθες βράδυ στο κέντρο του Τορίνο. Πραγματοποιήθηκαν δώδεκα προσαγωγές και μεγάλο μέρος των διαδηλωτών είχε το πρόσωπό του καλυμμένο.

Οι δήθεν αναρχικοί, παίζουν τον ρόλο τους και προωθούν την Παγκοσμιοποίηση, ακόμα και με την χρήση βίας. Δεν τους ενδιαφέρουν οι «παράπλευρες απώλειες», ούτε οι σπάσμένες τζαμαρίες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
Ας γυρίσουμε όμως, στα γεγονότα που «σήκωσαν στο πόδι» το Τορίνο:
Διακόσιοι περίπου αναρχικοί διαμαρτυρήθηκαν για την εκκένωση του «αναρχικού κέντρου» Asilo, στο οποίο, πριν από χρόνια, είχαν κάνει κατάληψη.
Πυρπόλησαν κάδους σκουπιδιών (εικόνα που βλέπουμε πολύ
συχνά στην Ελλάδα) και τους μετέτρεψαν σε οδοφράγματα, ενώ σοβαρές ζημιές προκλήθηκαν σε δημοτικό λεωφορείο. Οι επιβάτες, έντρομοι, αναγκάσθηκαν να κατέβουν από το λεωφορείο. Επίσης, καταστράφηκε μέρος της πρόσοψης του κτηρίου που στεγάζει υπηρεσίες του δήμου του Τορίνο.
Η αστυνομία έκανε χρήση δακρυγόνων και κλομπ, ενώ οι αναρχικοί πέταξαν πέτρες, σίδερα και χρησιμοποίησαν γκαζάκια.
Οι πρακτικές που ακολουθούν οι δήθεν αναρχικοί, είναι γνωστές σε όλο τον πλανήτη και φυσικά στην Ελλάδα (εξάγουμε αναρχία).
Ας δούμε όμως τι δήλωσε, ο ανεπανάληπτος Σαλβίνι:
«Οι άτιμοι αυτοί άνθρωποι θα πρέπει να πάνε φυλακή, η πόλη του Τορίνο κρατήθηκε σε ομηρία από μια εκατοστή εγκληματίες».
photo:pexels

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου