Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Βρε Τι μαθαίνουμε. Η Σκοπιανική γλώσσα είναι η ... Ελληνική!! Ετικέτα ρούχου που …γράφει ιστορία ! ΦΩΤΟ

Ετικέτα Κινέζικου εσώρουχου (P.R.C. σημαίνει People’s Republic of China), έχει το σημαιάκι κάθε χώρας της οποίας τη σύνθεση γράφει στη γλώσσα της και στην ελληνική σημαία, έχει την αναγραφή της σύνθεσης στη γλώσσα των .... Σκοπιανών....
(τη «μακεδονική» όπως τη βάφτισαν Τσίπρας, Κοτζιάς, Καμμένος και μας απειλούν με μηνύσεις αν δεν την ονομάζουμε κι εμείς έτσι).
Ο εισαγωγέας και διανομέας είναι μάλιστα Ιταλική εταιρεία -πιθανώς Κινέζικων συμφερόντων !
Αν οι Ιταλοί είναι τόσο αμόρφωτοι και δεν μπορούν να συσχετίσουν την ελληνική σημαία με την ελληνική γλώσσα, τι περιμένουμε από …Ουρουγουανούς και Βιετναμέζους;
Αυτοί οι «εμπορικοί μας ακόλουθοι» τι κάνουν στην Ιταλία;
makpress 16/2/2019

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου