Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Κλασσικός κ λ ε π τ ο π α σ ό κ ο ς μυρίστηκε ΦΑΓΟΠΟΤΙ ... κ.λ.π. (Ξέρει αυτός!) ΦΩΤΟ

Ήταν προσχεδιασμένη η ένταξη του κλασικού κλεπτοπασοκτζή Θάνου Μωραΐτη στον ΣΥΡΙΖΑ. 
Γι’ αυτό και είχε παραιτηθεί κατακεραυνώνοντας τη Φώφη Γεννηματά. Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, λειτουργώντας με πολιτικό τυχοδιωκτισμό.... που μπήκε στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αναλαμβάνοντας το υφυπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στη θέση του κ. Μαυραγάνη. 
Σχετική εικόνα
Σχετική εικόνα

Εκεί θα βρει έναν ακόμη προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, τον υπουργό Χρήστο Σπίρτζη.

Ο Μωραΐτης προέρχεται από το βαθύ τσοχατζοπουλικό ΠΑΣΟΚ αφού πριν εκλεγεί βουλευτής και γίνει παπανδρεϊκός, ήταν κι αυτός δεξί χερί του Ακη Τσοχατζόπουλου ως Γραμματέας της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών της παντοδυναμίας του και ασφαλώς «καρπώθηκε» κάμποσα απο τα 16 δίς του Τσουκάτου. 

Σχετική εικόνα

Το 2015 πήγε στο ΚΙΔΗΣΟ και στη συνέχεια επανήλθε στο ΠΑΣΟΚ ως στενός συνεργάτης της Φώφης Γεννηματά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο με επιστολή που έστειλε στον γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής, ανακοίνωνε ότι δε θα είμαι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, αναφέροντας και τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση.
Σχετική εικόνα
Μεταξύ άλλων, προειδοποίησε ότι η παράταξή του είναι σε οριακό σημείο, τόνισε ότι ο ίδιος παραμένει υπέρμαχος ενός προοδευτικού πόλου (...) και έστειλε το ξεκάθαρο μήνυμα ότι «παρά τις καλές προθέσεις, δεν καταφέραμε να ανταποκριθούμε στο αίτημα των πολιτών για μια αυτόνομη πολιτική ταυτότητα».





ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ", ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ
ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΜΗΝ ΒΡΑΧΕΙ Ο (ΚΑΘΕ) ΑΛΕΞΗΣ...

ΑΡΑ "ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΒΟΥΡ" ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ....
Σχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου