Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Χρήστος Γιαννούλης Υποψήφιος περιφερειάρχης Μακεδονίας του ΣΥΡΙΖΑ Η Μακεδονία μπορεί σε λίγο να «μην είναι ελληνική»


Γλωσσικό ατόπημα ή... κάτι άλλο;
Η Συμφωνία των Πρεσπών, η οποία ουσιαστικά παρέδωσε την Μακεδονία στους διεθνιστές, προκειμένου να προωθήσουν τα σχέδιά τους στα Βαλκάνια (δημιουργία διακρατικής οικονομικής
περιφέρειας με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη), συνοδεύεται καθημερινά με «τρομακτικές» δηλώσεις εκ μέρους υπουργών και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και δημοσιογράφος της ΕΤ3, Χρήστος Γιαννούλης, προχώρησε σε μια δήλωση, η οποία προκαλεί, αν μη τι άλλο, προβληματισμό.

Ο εκλεκτός της Αριστεράς στην περιοχή, ο οποίος αποδοκιμάζεται έντονα από τους Μακεδόνες, έχοντας ήδη χαρακτηρίσει νωρίτερα τους αντιδρώντες ως «φασισταριά», σε ερώτηση για το εάν θα μπορούσε να επαναλάβει αυτά του τα λόγια πού, σημειωτέον, προ ημερών χρησιμοποίησε στο Επιμελητήριο Πιερίας για τους διαδηλωτές, προσπάθησε να ανασκευάσει.

Ωστόσο, την προσοχή μας τράβηξε μια φράση που ενδεχόμενα λέει πολλά για πιθανές εξελίξεις στο μέλλον, με «πάτημα» την Συμφωνία των Πρεσπών.

Είπε λοιπόν:

«Θέλει κανείς από εσάς να ζει σε μία τέτοια Μακεδονία; Είτε είναι Ελληνική είτε όχι;»!

Περαιτέρω λόγια από εμάς περισσεύουν. Δείτε απλά το βίντεο:






https://www.el.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου