Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Χανιά: Αλλοδαποί «πιάστηκαν» με 7,7 κιλά κάνναβης

4476677
Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν  1515 ευρώ τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών υνελήφθησαν σήμερα από την αστυνομία στα Χανιά δύο αλλοδαποί ηλικίας 39 και 40 ετών...
  Οι δύο συλληφθέντες, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, έκρυβαν σε υπαίθριο χώρο επτά κιλά και επτακόσια γραμμάρια κάνναβης σε δέκα συσκευασίες.  Στην κατοχή τους οι αστυνομικοί βρήκαν ακόμα το χρηματικό ποσό των 1515 ευρώ, που σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, προέρχεται από εμπορία ναρκωτικών, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, τρία πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας και τέσσερις ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.  Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν Ι.Χ αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσυκλέτα, που χρησιμοποιούσαν οι συλληφθέντες ως μέσα μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.  Η προανάκριση διενεργείται από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Χανίων, ενώ οι δύο αλλοδαποί με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου