Το ΠΡΩΤΟ σου χρέος εχτελώντας τη θητεία σου στη ράτσα, είναι να νιώσεις μέσα σου όλους τους προγόνους. Το ΔΕΥΤΕΡΟ, να φωτίσεις την ορμή και να συνεχίσεις το έργο τους. Το ΤΡΙΤΟ σου χρέος, να παραδώσεις στο γιο σου τη μεγάλη εντολή να σε ξεπεράσει. Νίκος Καζαντζάκης «ΑΣΚΗΤΙΚΗ».

ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΘΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΛΟΥΤΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΕΙΤΕ ΑΥΤΟΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΝΟΜΑΡΧΕΣ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΙ Η ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
ΤΕΡΜΑ ΣΤΑ ΤΕΡΠΙΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΙ ΚΕΝΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙΣΑΡΙΣΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΕΝΩ ΤΟΣΕΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ ΕΦΕΡΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ.

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΧΟΥΝΤΑ. ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ. ΣΗΚΩΣΑΝ DRONE, ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο ... ΤΣΙΠΡΑΣ. ΦΩΤΟ

mixanimata-eleghou-n.d.-2 (1)
Για τα μέτρα ασφαλείας της προγραμματισμένης ομιλίας του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στο κλειστό γυμναστήριο της Καλαμάτας, επιστρατεύθηκαν ακόμη και τα μηχανήματα ελέγχου του αεροδρομίου της πόλης!  Δημοσιογράφος από την εφημερίδα «ΘΑΡΡΟΣ NEWS» γράφει στην σελίδα της στο facebook:...
«Ασχολούμαι με τη δημοσιογραφία από το 1990 και σταθερά με την έντυπη δημοσιογραφία από το το 1994. Έχω καλύψει δημοσιογραφικά πολλά πολιτικά πρόσωπα, Πρωθυπουργούς, Προέδρους Δημοκρατίας… Ομιλίες τους σε κλειστούς, αλλά και σε ανοικτούς χώρους. Πάντοτε υπήρχαν μέτρα ασφαλείας. Αλλά αυτό το πράγμα ΠΟΤΕ! Μα ΠΟΤΕ! Να μεταφέρουν τα μηχανήματα του αεροδρομίου, σε χώρο που θα γίνει πολιτική ομιλία για να ελεγχθεί όποιος εισέλθει στο χώρο δεν το έχω ξαναδεί. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, το λιγότερο που μπορώ να πω… – Και τα νεότερα εξαιρετικά: Έχει επιστρατευθεί και το drone της Αστυνομίας, ξεκίνησαν και οι… προληπτικές προσαγωγές! Εξαρετικά…»
Αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες 
mixanimata-eleghou-n.d.-1
mixanimata-eleghou-n.d.-2 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου